Maaşı 10.000 TL olan emekliye cep harçlığı! Bunu yapana 500 TL ek ödeme çıktı

Halkbank emeklilerine müjdeli haber geldi. Emekliler için başlatılan indirim kampanyasıyla emekliler Paraf Emekli kartında 500 TL'lik indirim kazanma fırsatı yakalıyor.

Halkbank, hazırladığı kampanyaya katılan emeklilere 31 Temmuz 2024'e kadar kadar cazip indirimler sunuyor.

Halkbank, emekli müşterileri için bir kampanya başlattığını açıkladı. Emeklilerin bugünden itibaren katılabileceği kampanyada, ülkenin tüm bölgelerinde yapılan her 750 TL ve üzerindeki harcamaya 50 TL, Paraf Emekli kartı başına toplam 500 TL indirim uygulanıyor. Bu kampanya emeklilerin alışverişlerinde önemli oranda tasarruf sağlamayı amaçlıyor.

"Kampanya ve katılım koşulları hakkında bilgi"


Halkbank kampanyasına katılım göstererek indirim kazanmak oldukça basittir. 1.-31.07.2024 döneminde Paraf Emekli kartıyla yurt içinde yapılan 750 TL ve üzeri her harcama için 50 TL indirim uygulanır. Müşterinin temel ve ek kartlarla kampanyadan kazanabileceği maksimum indirim 500 TL'dir.

"İndirimlerden yararlanma koşulları"

Aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamalardan sadece ki kampanyaya dahildir. İndirim, kampanya kapsamında ürünün hangi kartla kullanıldığı ilgili kart üzerinde gösterilir. Bu kampanya sadece Paraf Emekli kartı ile yapılan harcamalarda geçerli olup, diğer Paraf, Parafly, Paraf Debit, Paraf Genç kartları, kartvizitler ve Halkcardlar kampanya kasamında alınmamıştır. Ayrıca ParafPara üzerinden yapılan işlemler, iptal ve iadeler promosyona dahil değildir.

Kampanyada ayrıca Paraf emekli kartına bağlı sanal kartlar ile ek kartlar da yer almaktadır. Bu sayede emekliler çeşitli kartlarını kullanarak kampanyadan mümkün olduğunca faydalanabiliyor. Halkbank'ın bu kampanyası emeklilere bütçelerini azaltma ve alışverişlerde önemli indirimlerden yararlanma fırsatı sunuyor.

Ekonomi Haberleri