Maaşa endeksli kalmayın! Emekliye 3000 TL ek ödeme: O banka emeklinin gönlünü kazanacak

Emekli maaşlarına gelen yüzde 25 zam sonrasında yeni kararlar peş peşe gelmeye başladı. Meclis'in açılmasını beklerken yüzleri güldürecek haber geldi. Halkbank'tan emekliler için maaş harici ödeme imkanı sunuldu. İşte 3 bin TL ödeme için yapılması gerekenler...

Temmuz ayının başında belli olan 6 aylık enflasyon farkına ek olarak refah payı eklenirken toplam zam yüzde 25 olarak güncellendi. Maaş artışı sonrasında kök ücret uygulamasına geçiş yapıldı. Beklentileri karşılanmayan emekli, memur 8 bin 77 TL'lik seyyanen zammın kendileri için geçerli olması gerektiği hakkında savunmalar başladı. Bunun üzerine Halkbank'tan maaştan ayrı olarak 3 bin TL ödeme müjdesi geldi.


HALKBANK EMEKLİ AVANTAJI

Düzenlenen kart ve kredi kampanyalarıyla beraber bu defa milyonlarca emekliyi sevindirecek haber geldi. Banka, maaş müşterisi olan tüm emeklilere kart harcamalarını karşılarken TL hediyesi tanımlayacağı bilgisi verildi. 1 Nisan 2023 tarihinden sonra banka bünyesinde yer alan müşterilere 31 Aralık 2023 tarihine kadar Parafly kartlarıyla 5 bin TL ve üzeri tutarda harcamaların karşılığında 500 TL verilerek toplamda 3 bin TL hesaplarda yer alacak.

Bu kampanyadan yararlanmak için banka üzerinde kayıtlı olan telefon numarasından KATIL yazıp 3404'e kısa mesaj göndermek yeterli kabul edilir. 

Ekonomi Haberleri