Lise Diploması Sahipleri İçin Kamu İstihdam Kapısı Açılıyor! 922 Kişiye İş Fırsatı: KPSS Şartı Olmadan Başvurun!

Kamuda iş fırsatları genişliyor! En az lise diplomasına sahip olanlar için kapılar aralanıyor. Bu kurumlar toplamda 922 personel alımı gerçekleştirecek. Üstelik, çoğu pozisyon için KPSS şartı aranmıyor. Detaylar haberimizde.

Kamuya personel alımı için heyecan verici bir fırsat kapıda. Farklı alanlarda açılan kontenjanlarla toplamda 922 personel alınacak. Başvurular için belirli bir KPSS şartı da bulunmuyor.

Sözleşmeli Personel Alım Şartları

Bu alımlar için en az lise, ön lisans ve lisans mezunu olan vatandaşların başvuruları kabul edilecek. Özellikle sözleşmeli personel pozisyonları için bu kriterler değerlendirilecek.

Farklı Kurumlarda İş Fırsatları

  1. TÜRKŞEKER'e 613 İşçi Alımı: Farklı illerde gerçekleşecek olan bu alımda, en az lise mezunu olma şartı aranıyor. Başvurular 11-15 Eylül 2023 tarihleri arasında yapılacak.

  2. Ankara Üniversitesi'nde 253 Sözleşmeli Personel Alımı: Lise, ön lisans ve lisans mezunları mülakatsız bir şekilde kadroya alınacak.

  3. Sağlık Bakanlığı'nda Atama Kurası: İlk defa ve yeniden atama kurası için başvurular 12-18 Eylül 2023 tarihleri arasında alınacak.

  4. Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'nde 7 Sözleşmeli Personel Alımı: En az lise mezunu olma şartı aranıyor. Başvurular 25 Eylül 2023 tarihine kadar devam edecek.

  5. Bingöl Üniversitesi'nde 11 Sözleşmeli Personel Alımı: Başvurular 11-25 Eylül 2023 tarihleri arasında kabul edilecek.

  6. Bursa Teknik Üniversitesi'nde 1 Büro Personeli Alımı: 2022 KPSS(P3) Lisans'tan en az 60 puan şartı aranıyor. Mülakat olmadan alım yapılacak.

  7. İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nde 2 Sözleşmeli Personel Alımı: KPSS puanı ve puanlı olmayan bilişim personeli alımı yapılacak. Kadro ve ağ uzmanları aranıyor.

  8. Kilis 7 Aralık Üniversitesi'nde 3 Sözleşmeli Personel Alımı: En az lise mezunu olanlar başvurabilir. 2 destek personeli ve 1 büro personeli alınacak. Ayrıca, en az 50 ve 60 KPSS puanı şartı aranıyor. Başvurular 11-25 Eylül 2023 tarihleri arasında kabul edilecek.

  9. Türk-Alman Üniversitesi'nde 6 Koruma ve Güvenlik Personel Alımı: KPSS 60 puan şartı bulunuyor.

Bu fırsatları kaçırmamak için belirtilen tarih aralıklarında başvurularınızı yapmayı unutmayın. Kamuda yeni bir kariyere adım atma fırsatını kaçırmayın!

Ekonomi Haberleri