Kuveyt Türk'ten Yeni Yıl Sürprizi! Taşıt Kredilerinde Faiz Oranları Yüzde 3,29'a Kadar Düştü! Şimdi Fırsatları Kaçırma!

Kuveyt Türk Bankası, 2024'e iddialı bir giriş yaparak taşıt kredisi kampanyasını başlattı. Banka, sunduğu avantajlarla dikkat çekerken, taşıt sahibi olmak isteyenlere özel fırsatlar sunuyor. Yenilikçi kampanya, 48 ay vade seçeneğiyle sıfır ve ikinci el taşıt kredisi imkanı tanıyor, aynı zamanda cazip faiz oranlarıyla öne çıkıyor.

Esnek Vade Seçenekleriyle Taşıt Kredisi

Kuveyt Türk'ün taşıt kredisi kampanyası kapsamında, 400.000 TL'ye kadar olan taşıt kredileri için vade süresi 48 aya kadar uzanabiliyor. Bu miktarın altındaki kredilerde, faiz oranı sadece %3,29 olarak uygulanıyor. 400.000 TL ile 800.000 TL arasındaki kredilerde vade süresi 36 aya kadar çıkarken, faiz oranı %3,39 olarak değişiyor. 800.000 TL ile 1.200.000 TL arasındaki kredilerde ise vade süresi 24 aya kadar çıkabiliyor ve faiz oranı yine %3,39 olarak belirlenmiş durumda.

Kolay Başvuru, Düşük Faiz

Kuveyt Türk'ün taşıt kredisi kampanyasından yararlanmak oldukça basit. Kredi başvuruları, Kuveyt Türk Mobil uygulaması üzerinden yapılabilmektedir. Ayrıca, kredi başvurusu yapan müşteriler, Kuveyt Türk'ün Fırsat Ürünleri'nden birine başvurduklarında faiz oranlarını %3,19'a kadar düşürebilirler.

Kampanya Süresi ve Başvuru Yöntemleri

Kuveyt Türk'ün taşıt kredisi kampanyası, 31 Aralık 2024 tarihine kadar geçerli olacaktır. Bu avantajlı kampanyadan faydalanmak isteyen müşteriler, Kuveyt Türk Mobil uygulaması veya bankanın şubeleri aracılığıyla başvuruda bulunabilirler. Taşıt sahibi olma hayalinizi gerçekleştirmek için şimdi harekete geçin

Ekonomi Haberleri