Kredi kartı sahiplerine 2000 TL ek ödeme fırsatı! Hemen işlem yapın

Banka kartı sahipleri dikkat! Akbank, sizi sevindirecek bir kampanya ile karşınızda. Detaylar haberimizde.

Akbank müşterileri için unutulmaz bir fırsat! Axess kart sahiplerine özel 2000 TL ek ödeme kampanyası başladı. 30 Eylül'e kadar başvurunuzu yapın ve chip paralarınızı kazanın. Market, giyim, elektronik alışverişlerinizde her harcamada 250 TL chip para hediye! Bu fırsatı kaçırmayın, hemen başvurun! Axess kartınızla daha fazla kazanın

Akbank, cazip fırsatlar sunarak müşterilerini memnun etmeye devam ediyor. Özellikle düşük faizli kredi seçenekleri ve emeklilik avantajlarıyla öne çıkan Akbank, şimdi de banka kartı sahiplerini düşünüyor. 30 Eylül'e kadar başvuran müşterilerine, beklemeden 2000 TL nakit yardımı yapacak. Eğer Akbank kartınız varsa, bu hediye paraya başvurabilirsiniz. Başvurularınızı mobil bankacılık, internet bankacılığı veya Akbank şubelerinden gerçekleştirebilirsiniz. Kampanyaya katılmak için Axess kartınızı kullanmanız gerekiyor.

Akbank Axess Kart Kullanıcılarına 250 TL Chip Para!

Axess kartınızla market, giyim, elektronik alışverişlerinizde 1500 TL ve üzeri harcamalarınızda her harcamada 250 TL chip para kazanma fırsatınız var. Toplamda ise 2000 TL'ye kadar chip para kazanabilirsiniz. Akbank'ın bu nakit promosyonuna katılmak isteyenlerin son tarihi ise 30 Eylül 2023. Başvuruda bulunacak adayların mutlaka Akbank Axess kartına sahip olmaları gerekiyor. Hızlıca başvurmak için cep telefonunuzun SMS alanına "ODUL" yazıp 45 66'ya SMS göndermeniz yeterli. Gönderdikten sonra hemen onay SMS'inizi alacaksınız. Bu fırsatı kaçırmamak için hemen başvurun!

Ekonomi Haberleri