Konut kredilerinde çılgın faiz geliyor! Yüzde 1'in altına düştü: Kamu bankalarından flaş karar

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlara kamu bankalarından müjde! Faiz oranları 1'in altına düşüyor! Tüm detaylar haberimizde.

Bankaların kredi kampanyaları nakit ihtiyacı olan vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Kamu bankaları yüzleri güldürdü! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

KAMU BANKALARINDAN BÜYÜK KREDİ KAMPANYASI

Son dönemlerde kamu bankaları vatandaşlara düşük faiz oranlarıyla konut kredisi veriyor. Kredi kampanyasından faydalanmak için müşterilerin aldıkları evi 5 sene satmama taahhüdü vermesi şartı aranıyor. Düşük faizli kredi kampanyası Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından veriliyor. Bankalarda düzenlenen kredi kampanyasından faydalanmak için gerekli olan şartlar şu şekilde; 


Başvuru yapan kişinin konutu olmaması ya da yüzde 50 üstünde hissesi olmaması, son bir sene içinde konut alınacak şehirde konut satışı yapılmaması, birinci bölge İstanbul; ikinci bölge Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Mersin ve Muğla illerinde ev alacak kişilerin bir senedir o illerde ikamet etmesi, kooperatif ortaklığı olmaması, bağış yolu veya ivazsız bir yöntemle tapu sahibi olunmaması, hane halkı gelirinin üst sınırıyla talep edilen kredi azami tutarının uyumlu olması, son bir sene içinde en az 9 aylık sosyal güvenlik prim ödemesi olması ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olunması gerekiyor. 

Ekonomi Haberleri