Konut Avı Başlıyor: 18 Yaşından Büyük Herkes Ev sahibi Olacak,İşte İl İl Uygun Fiyatlı TOKİ Konutları!

18 yaşından büyük herkesin başvuru yapabileceği konut kampanyasının başvurusuna dair detaylar ve il il konut listesi yazımızda

TOKİ Konutları: Uygun Fiyatlarla Ev Sahibi Olma Fırsatı

Türkiye'de uygun fiyatlarla ev sahibi olma fırsatını arayanlar için TOKİ'den müjdeli bir haber var. TOKİ tarafından yapılan açıklamada, birçok ilde uygun konutların satışa sunulacağı duyuruldu. İşte TOKİ konutları hakkında detaylı bilgiler.

Konut Fiyatları ve Ödeme Seçenekleri

TOKİ'nin son açıklamasına göre, konutların fiyatları oldukça cazip. Konut fiyatları, evlerin muhammen bedeline göre belirleniyor ve açık artırmada konutların altında ya da üstünde satılabileceği belirtiliyor. Bu nedenle, uygun fiyatlarla ev sahibi olma fırsatını kaçırmamak için TOKİ'nin açık artırma ilanlarını yakından takip etmek önemlidir.

Ödeme Koşulları

TOKİ konutlarından birini satın almaya hak kazandığınızda, yüzde 25 peşinat ödemeniz gerekmektedir. Geri kalan tutarı ise 48 ay vadeli bir ödeme planıyla ödeyebilirsiniz. Bu ödeme seçeneği, ev sahibi olmak isteyenler için oldukça kolay ve uygun bir seçenektir.

Hangi İllerde Konutlar Satışa Sunulacak?

TOKİ'nin uygun fiyatlarla konut satışı yapacağı iller henüz belirli değil, ancak TOKİ'nin genellikle birçok farklı ilde konutları satışa sunduğunu göz önünde bulundurarak, bulunduğunuz ildeki açık artırmaları takip etmekte fayda var.

Sonuç

TOKİ, uygun fiyatlarla ev sahibi olmak isteyenler için cazip bir fırsat sunuyor. Yüzde 25 peşinat ve 48 ay vadeli ödeme seçeneği ile TOKİ konutlarına sahip olabilirsiniz. Ev sahibi olma hayalinizi gerçekleştirmek için TOKİ'nin açık artırma ilanlarını takip etmeyi unutmayın. Uygun fiyatlarla ev sahibi olmanın zamanı geldi!

Ekonomi Haberleri