Kıyıda köşede birikmiş parası olan ona yatırsın! Selçuk Geçer zengin eden formülü açıkladı

Selçuk Geçer, altının çıkacağı yer, söyledi

PARASI OLAN ONA YATIRIM YAPSIN !!!

Ekonomi ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan ekonomist Selçuk Geçer, parasını ona yatıranların 2024 yılında çok kazanacağını belirtti. Geçer’in altın ile ilgili olarak beklentilerini açıkladı. İşte Geçer in altın ile ilgili tahminleri….


Uzun yıllardır güvenilir liman olarak ifade edilen altın yine yatırımcısını üzmeyecek. Altını olanların kazanacağı bir yıl olan 2024 te bakın altın ne kadar olacak. İşte detaylar….Bir çok kişi yatırım denilince altına daha sıcak bakıyor. Gram altın da özellikle hızlı bir yükselil devam ediyor. Altının hızlı bir yükseliş yaşamasının ardında da yatırımcılar altının geleceği ile ilgili tahminleri merak ediyor. Selçuk Geçer yatırımcıların merak ettikleri altın fiyatlarının geleceği nokta ile ilgili olarak şu açıklama da bulundu.

GRAM ALTIN 6 BİN TL Mİ OLACAK?

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer altının hızlı yükselişinin devam edeceğini ifade etti. Geçer İran ve Amerika arasında yaşanan gerginliğin devam etmesi halinde daha kötü sonuçların yaşanmasının muhtemel olduğunu ifade etti. 3 dünya savaşının yaşanabileceğini ve bununda altın fiyatlarını hızlı bir şekilde yükselteceğini belirtti. Geçer, “Altın fiyatların uçmasını beraberinde getirir. Şu anda bu risk yokken 2 bin dolarlık altın ons fiyatı konuşuluyor. 2024 ortalarından sonra bu da devreye girdiğinde 3000 veya 3500 dolarlık ons altını konuşuruz” dedi.

Geçer, doların 70 lira olabileceğini ve buna bağlı olarak da gram altının da 6 bin lira olabileceğini belirtti.

Ekonomi Haberleri