Kimlik numarası bu rakamlarla bitenlere 20.000 TL nakit sürprizi! Başvurular açıldı

Ziraat Bankası tarafından ekonomik kriz yüzünden etkilenen vatandaşları rahatlatmak amacıyla yeni bir kampanya başlatıldı. Kampanyadan TC kimlik numarası son rakamı 0, 2, 4, 6 ve 8 olan kişiler yararlanabilecektir. Bu kapsamda başvuru sahibine 20.000 TL ödeme yapılacak. Detaylar burada..

Ziraat Bankası, ekonomik kriz yaşayanları sevindirecek bir haber duyurdu. Kampanyaya başvuranlar 20.000 TL kredi alma imkanına sahip oluyor. Başvurular ise bankanın resmi internet sitesinden veya şubeden yapılabilir.

Ziraat Bankasından 20.000 TL krediyi nasıl çekerim?

Ziraat Bankası kredi seçeneğinden yararlanmak istiyorsanız bazı şartları yerine getirmeniz gerekmektedir. Öncelikle TC kimlik numaranızın son rakamının 0, 2, 4, 6, 8 olması gerekmektedir. Bu, bu finansman olanağından yalnızca TC vatandaşlarının yararlanabileceği anlamına gelmektedir.


Ayrıca kredi çekmek isteyenlerin düzenli bir gelire sahip olmaları ve bankanın belirlediği kredibiliteyi karşılamaları gerekmektedir. Bankanın resmi internet sitesini ziyaret ederek başvuruda bulunabilir ve daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Ziraat Bankası, hazırladığı kredi kampanyası ile müşterilerinin finansal ihtiyaçlarına hizmet etmeye devam ediyor. Ayrıca düşük faiz oranları ve basit başvuru süreci ile birlikte 20.000 TL'ye kadar kredi çekebilirsiniz.

Ekonomi Haberleri