Kimliğiyle gelene anında kredi! Özel bankadan kaçmaz kampanya

QNB Finansbank size kredi verecek ve kimlik numaranızı kullanarak kredinizi anında alabileceksiniz. İşte detaylar..

QNB Finansbank, banka kartı sahiplerini şok eden bir haber açıkladı. TC kimlik numaranızı girin ve paranızı alın. QNB Finansbank aracılığıyla başlatılan kampanya, uygun başvuru sahiplerine anında ödeme yapılarak uygulanacaktır. QNB Finansbank'ın başlattığı bu kampanyaya acil ihtiyaçlar için para bulmak isteyen herkes katılabilir ve onay alabilir. SMS ile kolayca kredi başvurusu yapabileceğiniz ve alabileceğiniz bu kampanyada 50.000 TL ödemenizi hemen alabileceksiniz.

Finansbank, 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvuruları ile nakit ihtiyacı doğan vatandaşlara kredi kullandırımı yaparken, bireysel ihtiyaç kredisi kampanyalarına katılmak ve yürütmek isteyen tüm vatandaşların kredibilitelerini sorgulayarak işlem gerçekleştiriyor. SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapıp TC kimlik numaranızı 50-30'a mesaj olarak göndermeniz durumunda Bireysel İhtiyaç Kredisi promosyonuna katılmış olacaksınız ve başvuruyu doldurduğunuzda kredi tutarı görüntülenecektir.


QNB Finansbank'tan 50.000 TL ihtiyaç kredisi alıp başvurunuzu yaptığınız takdirde acil kredi koşullarını sağlayan tüm müşteriler, hızlı bir şekilde işleme alınacak ve bankanın kredi politikasına uymaları şartıyla aynı tutarda bu kredileri alabileceklerdir.

50.000 TL, 36 ay, 24 ay ve 12 ay kredi kullandırım planı oluşturularak alınabilecek bu ihtiyaç kredisi kampanyalarında, uygun başvuru sahipleri yılın 365 günü 24 saat kredi ödemesi alabilecek. Banka hesabınızı kullanarak internet bankacılığı şifresi oluşturarak bu işlemi bir hafta içinde halledebilirsiniz.

Ekonomi Haberleri