Kenarda köşede birikmiş parası olana müjde! 250.000 TL'nin aylık faizi dudak uçuklatıyor

Bankaların mevduat faizi oranları yükseldi. Yatırımcılar bakın artık ne yapıyor?

KENARDA BİRİKMİŞİ OLAN FAİZİYLE ÇOK KAZANACAK

Kredi faizlerinin yükselmesi ile kredi mevduat hesaplarının faizi de ciddi oranda arttı. 32 günlük mevduat faizi ise bakın kaç lira oldu.


Faiz oranlarının iyice yükselmesi ile son güncellemelerle birlikte faizlerde ciddi anlamda arttı. 32 Günlük Mevduat Faizi işe o rakama ulaştı. İşte detaylar…

NE KADAR KAZANÇ SAĞLAR?

Bankalar faiz oranlarını yükseltti. Bir çok banka da mevduat faizlerinde yarışa girdi. Bankaların 1 , 2,3 aylık faiz oranları ise oldukça arttı.

Bankaların mevduat faizleri son güncellemelerle birlikte %36 ile %45 arasına kadar yükseldi. Örneğin bir kişinin 250 bin lirası varsa ve bunu faize yatırarak ciddi oranda kazanç sağlayabilir. Bir yatırımcı 250 bin lirasını 32 günlük faize koyarsa %39 faiz ile getirisi 8.000 TL'yi aşıyor. Banka faizi %45'e çıkarsa, kazancı da yaklaşık olarak 9 bin lirayı buluyor. 2 Aylık yani 55 günlük bir faize koyulursa %39 faiz oranıyla 14 bin lira yüzde 42 faiz oranı ile de 15 bin lira kazanç elde edebiliyorsunuz. 3 Aylık faiz de ise 92 günde bir kişi %39 faiz oranıyla 23 bin lira %44 fazi oranı ile de 26.000 TL'ye varan kazanç elde edebiliyor. Yatırım yapmadan önce bankalarla birebir görüşerek sizin için en uygun olan banka ile çalışabilirsiniz. Birikimleriniz bu yüksek faiz oranı ile de değerlenerek sizlere cazip kazançlar sağlayabilir.

Ekonomi Haberleri