Kapış kapış satılan en ucuz sıfır otomobiller! Listede 10 araç var!

Türkiye ikinci el otomobil pazarı, kredi kısıtlamaları ve bayilerden faizsiz kredi verilmesi nedeniyle durağanlaşırken, sıfır otomobile ilgi giderek artıyor. Ağustos ayının en ucuz yeni otomobilleri belli oldu ve liste güncellendi. Yeni bir araba satın almak istiyorsanız bütçenize uygun bir model arayın. Bu bağlamda Ağustos ayında Türkiye'de satılan en ucuz 10 yeni otomobili derledik.

İkinci el otomobil satışları düşerken yeni otomobillere olan talep artıyor. Bayiler, kredi kısıtlamalarından dolayı ikinci el otomobil pazarındaki düşüş nedeniyle satışların durduğunu söylüyor.

Ancak yeni otomobil pazarında ise satış hareketliliği devam ediyor. Bu bağlamda bütçesine uygun araba arayan tüketiciler daha ucuz seçenekleri araştırıyor ve tercihini o yönde kullanıyor. Bu durum yeni otomobillere olan talebi de artırdığı görülüyor.

Ağustos Ayının En Ucuz 10 Otomobili

İşte Ağustos ayında Türkiye'de en düşük fiyatlarla satılacak yeni otomobillerin listesi:


Fiyatlar artıyor ve doğru aracı bulmak giderek zorlaşıyor!

Ağustos ayı için duyurulan yeni fiyatlar, yeni araç almayı düşünenler için önemli bir rehber niteliğini taşıyor. Listeye göre başlangıç ​​fiyatının 830.000 TL'den başlaması, araç almak isteyenlerin bütçelerine uygun olan seçenekleri değerlendirme durumunu ortaya çıkarıyor. Ancak yine de uygun fiyatlı olan modeller tercih ediliyor ve bu araçlar yeni otomobil pazarında öne çıkıyor.

Ekonomi Haberleri