Kamuda istihdam düşünenlere son çağrı! KPSS şartı olmadan personel alımı yapılacak! Başvurular için son gün yaklaşıyor!

Kamuda yapılan personel alımları hakkında önemli bir duyuru İl Özel İdaresi tarafından yapıldı. Kurum içindeki personel eksikliğini gidermek amacıyla yapılacak olan personel alımları ile ilgili ayrıntılar paylaşıldı. İşte konuyla ilgili tüm detaylar...

İş-Kur, kamu dışı personel alımları için harekete geçti. Afyonkarahisar İl Özel İdaresi bünyesinde yapılacak olan personel alımları için son başvuru tarihleri duyuruldu. Personel alımları için son başvuru tarihinin 14 Temmuz 2023 olduğu belirtildi. İşte ayrıntılar...

Başvuru Detayları Paylaşıldı

İl Özel İdaresi tarafından yapılacak olan personel alımları ile ilgili başvuru detayları aktarıldı. Mülakat detaylarının "Yer: www.afyonozelidare.gov.tr" adresi üzerinden paylaşılacağı belirtildi ve adayların mülakat ve uygulama sınavına tabi tutulacakları açıklandı. Alımlar kapsamında adaylardan KPSS şartı aranmayacağı duyuruldu.

Çalışma Koşulları Belli Oldu

Afyonkarahisar İl Özel İdaresi bünyesinde yapılacak olan personel alımları için başvuruda bulunacak adaylar, çalışma koşulları hakkında araştırmalarına devam ediyor. Çalışacak adayların haftalık 45 saat çalışma süresine sahip olacakları belirtildi ve çalışma saatlerinin sabah 08.00'de başlayıp akşam 18.00'de sona ereceği bildirildi.

Başvuru Şartları Nelerdir?

İlan kapsamında başvuruda bulunacak adaylardan istenen başvuru şartları aşağıdaki gibidir:

  • Otobüs kullanma yeteneği ve ehliyet sahibi olmak,
  • SRC2 belgesine sahip olmak,
  • Arazide ve her türlü hava koşulunda çalışmaya uygun olmak,
  • Başvuru tarihi itibariyle 35 yaşından küçük olmak,
  • Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak,
  • Başvuru tarihleri arasında Afyonkarahisar il merkezi veya ilçelerine bağlı köylerde ikamet etmek,
  • En az 1 yıl otobüs şoförlüğü yapmış olmayı belgelemek.

İlan hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyen vatandaşlar, detayları öğrenmek için buradaki bağlantıyı kullanabilirler.

Ekonomi Haberleri