Kamu bankasında o işlemi yapanlar 3000 TL para iadesini kaptı! Sayılı günler kaldı

Ziraat Bankası tarafından gelen son dakika açıklaması üzerine müşterilerine 3 bin TL ödeme yapılacağı duyuruldu. İşte 31 Ocak tarihine kadar geçerli olacak kampanya detayları...

3 Ocak ve 31 Ocak tarihleri arasında devamlılık gösteren Ziraat Bankası bankkart lira ödemeleri için banka müşterisi olunması gerekiyor. Bankkart liralara dair araştırmalar yapılırken 3000 TL bankkart lira kampanyası ile ilgili bankanın resmi internet sayfası üzerinden duyuru yapıldı.

ZİRAAT BANKASI 3 BİN TL BANKKARTLİRA
Kredi kartı ya da bankkart lira özelliği olan Touristica'da tek seferde yapılacak 15 bin TL 24.999 TL arasındaki alışverişlere 1000 TL bankkart lira, 25 bin TL ve 34.999 TL arasındaki peşin ya da taksitli alışverilere ise 2 bin TL, 35 bin TL üzeri harcamalar için ise 3 bin TL ödeme yapılacağı açıklandı.
Bankkart mobil üzerinden, kısa mesaj göndererek ya da internetten başvuru yapılması mümkündür. SMS ile katılım sağlanması için banka üzerinde kayıtlı olunan cep telefonundan TOURISTICA yazıp 4757'ye kısa mesaj gönderilir.


2024 Ocak ayının son günlerine kadar devam eden 3 bin TL bankkart lira ödemeler için Ziraat Bankası müşterileri veya müşteri olacak kişilere bankanın güncel fırsatlarıda dair banka tarafından süreç belirlendi.

Ekonomi Haberleri