Kamu bankası 200.000 TL'ye kadar kredi vanasını açtı! Bugün başvurana yarın hesapta!

Günümüzde geçim sıkıntısı çekenler için kredi bulmak zor olabilir. Bu durumu göz önünde bulunduran Halkbank, acil nakit ihtiyacı olanlara destek olmak amacıyla yeni bir kredi paketi sunmaya başladı.

Bankanın 200.000 Türk Lirası maksimum kredi limiti olan yeni kredisi, düşük faiz oranları ve esnek ödeme koşullarının benzersiz bir kombinasyonunu sunuyor. 12 aya kadar geri ödeme süresiyle bu kredi, mali zorluklarla karşı karşıya kalan maaşlı bireyler, emekliler ve kamu görevlileri için bulunmaz bir nimet. Peki Halkbank'ın sunmuş olduğu krediye nasıl başvurulur? İşte detaylar...


KREDİYE NASIL BAŞVURULUR?

Krediye başvurmak hızlı ve kolay. Kredi başvurusu çeşitli kanallar aracılığıyla yapılabiliyor. İlgilenen kişiler en yakın Halkbank şubesine gidebilir, kimlik kartlarını gösterebilir ve başvuru formunu doldurabilirler. Alternatif olarak, başvurularını yapmak için bankanın mobil uygulamasını veya internet platformunu kullanabilirler.

KREDİ DETAYLARI

Halkbank'ın yeni kredi paketinin temel detayları şunlardır:

* Aylık taksit: 24.946,07 TL

* Faiz oranı: %5,25

* Toplam geri ödeme tutarı: 299.352,84 TL


BAŞVURU İÇİN SON ŞANS!

İhtiyacınız olan finansal yardımı almak için bu fırsatı kaçırmayın. Krediye başvuruda bulunmak için son gün 30 Ağustos 2024. Bu tekliften yararlanarak nihayet aradığınız rahatlamaya kavuşabilirsiniz.

Ekonomi Haberleri