Kadıköy'de Tarihi An: 100. Yıl Konvoyu Klasik Otomobillerle!

Kadıköy'de, Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümü büyük bir coşkuyla karşılandı. İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği üyeleri, 60. Yıl Göztepe Parkı'nda toplandı ve 100 klasik otomobilden oluşan özel bir konvoy düzenledi. Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle süslenen bu özel araçlar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı coşkuyla selamladı.

Yolculuk Bağdat Caddesi'nden Başlayarak Kadıköy'e Ulaştı

Bağdat Caddesi'nde başlayan konvoy, coşkulu kalabalıkların alkışları eşliğinde Kadıköy'e doğru ilerledi. Yolda bulunan vatandaşlar ellerinde bayraklarla kutlamalara katıldı. Klasik otomobillerin muhteşem geçişi, Kızıltoprak'ta son buldu.

"Cumhuriyet Coşkusunu Gelecek Nesillere Taşıyoruz"

Konvoya katılan Serkan Okay, klasik aracıyla birlikte, "Cumhuriyetimizin 100. yılını, 100 klasik araçla coşkuyla kutluyoruz. Milli mücadele ruhunun en güzel ifadesi olan Cumhuriyet'i minnetle anıyoruz. Bu özel günü bize armağan edenlere teşekkür ediyoruz. Biz de bu coşkuyu ve gururu gelecek nesillere taşımak adına her yıl olduğu gibi bugün de buradayız." şeklinde konuştu.

"Nice Yüzyıllara, Nice Kutlamalara!"

Başka bir klasik otomobil sürücüsü İzgi Koban ise coşkusunu şu sözlerle dile getirdi: "Çok coşkulu bir kutlama, 100 yıl. Çok yaşasın Cumhuriyet. Umarım daha nice yüzyıllara ulaşır. Araçlarımızla buradayız ve heyecanla bekliyoruz." Aynur Kılıçpar da mutluluğunu şu şekilde ifade etti: "Nice yüzyılları kutlamak temennimiz. Çocuklarımla bu özel yüzyıla tanıklık etmek çok güzel benim için, çok mutluyuz. Daha güzel günler, dünyaca barış ve huzur görmek dileğiyle."

Ekonomi Haberleri