İstanbulKart'a Büyük Güncelleme: Artık Yeni Kullanım Alanlarıyla Her Yerde Geçerli!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbulKart'ın minibüslerde de kullanılabilmesi için yeni bir teklif sunuyor. Akaryakıt fiyatlarında yaşanan artışlar son zamanlarda İBB'nin UKOME toplantısını harekete geçirdi. Perşembe günü yapılacak toplantının ana gündemi akaryakıta yapılan zam olacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbulKart'ın minibüslerde de kullanılabilmesi için yeni bir teklif sunuyor.

Akaryakıt fiyatlarında yaşanan artışlar son zamanlarda İBB'nin UKOME toplantısını harekete geçirdi. Perşembe günü yapılacak toplantının ana gündemi akaryakıta yapılan zam olacak.

İSTANBULKART ARTIK MİNİBÜSLERDE DE KULLANILACAK

Alt komisyon, toplu ulaşıma yüzde 57 oranında zam yapılması teklifini sunmuş durumda. Ayrıca, minibüslerin elektronik bilet entegrasyonuna dahil edilmesi de toplantıda ele alınacak diğer konular arasında yer alıyor.

Bu teklifin kabul edilmesiyle birlikte İstanbulKart, artık minibüslerde de kullanılabilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi UKOME toplantısı, 27 Temmuz 2023 Perşembe günü gerçekleştirilecek. Toplantının gündeminde akaryakıta yapılan zam konusu yer alacak ve aynı zamanda İstanbulKart'ın minibüslerde kullanımı teklifi de masaya yatırılacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi toplantısında, otobüs biniş ücretlerine yüzde 57 oranında zam yapılması konusu da ele alınacak.

TOPLU TAŞIMAYA YÜZDE 57 ZAM

Toplantıda, İstanbul'da kullanılan tüm toplu taşıma araçlarına yüzde 57 oranında zam yapılması konuşulacak.

Minibüslerde İstanbulKart kullanımına yönelik yeni düzenleme de toplantının diğer bir konusu olacak.

Bu tür haberlerden anında haberdar olmak için Kamubulteni.com haber sitemizi takipte kalmanız yeterli. Sizler için en güncel haberleri yakından takip ediyor ve en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz.

Ekonomi Haberleri