İşsizlere 1.140 TL yardım Bakanlık'tan! Tek sefere mahsus bunu yapanlara verilecek

Bakanlıktan ihtiyaç sahiplerine destek! 1.140 TL ödemeler başlıyor! Tüm detaylar haberimizde.

İşi olmayan vatandaşlara Bakanlık desteği geldi! 1.140 TL ödeme için başvuru ekranı açıldı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BAKANLIKTAN 1.140 TL DESTEK ÖDEMELERİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi vatandaşlara birçok farklı alanda maddi desteklerini sürdürüyor. 1.140 TL ödemelerden faydalanmak için e-Devlet sistemi üzerinden başvurularınızı oluşturabilirsiniz. E-Devlet sistemi üzerinden İşe Yönlendirme Yardımı seçeneğini seçtikten sonra formu doldurarak başvurunuzu oluşturabilirsiniz. 


Ödemelerden faydalanmak için hane içindeki kişi başı gelirin 3 bin 800 TL'yi geçmemesi şartı aranıyor. Başvuru yapan kişinin çalışabilir durumda olması ve İŞKUR yönlendirmesi olması şartı da aranıyor. Başvurusu onaylanan kişiler İŞKUR tarafından iş görüşmelerine yönlendiriliyor ve iş görüşmeleri için tek seferlik 1.140 TL ödeme yapılıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından işsiz kişilerin desteklenmesi için düzenlenen tek seferlik 1.140 TL ödemeler için başvurular e-Devlet sistemi üzerinden online olarak yapılabiliyor. 

Ekonomi Haberleri