İslam Memiş tüm vatandaşlara kötü haberi duyurdu! O tarihe kadar dalga devam edecek: Önlemini almayan yandı

Türkiye 15 Temmuz sonrasında yine bir zam dalgasıyla karşı karşıya kaldı. Akaryakıt fiyatlarına rekor zam geldi, vatandaşlar isyan etti. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş ise piyasaları değerlendirdi ve kötü haberi verdi.

İslam Memiş, Türkiye'de 15 Temmuz sonrasında bir zam dalgası yaşandığını ve akaryakıt fiyatlarına rekor bir zam geldiğini belirtti. Bu durum vatandaşlar arasında isyanlara yol açtı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, piyasaları değerlendirdi ve kötü bir haber verdi. Uzman, 2024 Şubat ayına kadar zam trendinin devam edeceğini öngördü. İşte detaylar...

MEMİŞ'TEN AKARYAKIT FİYATLARI İÇİN REKOR ZAM TAHMİNİ

İslam Memiş, tv100.com'da yayımlanan bir yazısında Türkiye'nin zam dalgasıyla karşı karşıya olduğunu belirtti. Akaryakıt ve doğalgaz fiyatlarına ek olarak, köprüler, otoyollar ve ulaşım sektöründe de zam beklendiğini ifade etti. Memiş, kötü haberi ise zam ve hayat pahalılığının 2024 Şubat'a kadar devam edebileceği şeklinde verdi. Dolar, petrol ve ÖTV zamlarının artış trendinde olduğunu vurguladı. Ayrıca, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın temmuz ayı faiz kararının toplum için önemli olmadığını düşündüğünü belirtti. İşte ayrıntılar...

Gündemin farklı olduğunu ifade eden Memiş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Körfez ülkelerine yapacağı ziyaret ve yeni yatırım anlaşmalarının takip edileceğini söyledi. Teknik olarak TL bazlı enstrümanlarda artık yükselişin mümkün olmadığını belirtti ve her şeyin yükseliş trendinde devam edeceğini öngördü.

Yazının devamında, haberin tamamını okumak için bir bağlantı paylaşıldı ve çeşitli başlıkların linkleri verildi. Bunlar arasında indirimler, emekli maaşları, akaryakıt fiyatları, fındık işçi ücretleri ve küresel piyasalardaki veriler yer aldı.

Son olarak, dolar endeksi ve diğer döviz kurlarıyla ilgili beklentilerini paylaşan Memiş, dolar/TL kurunun yükselişine devam edeceğini ve dolar karşısında değer kaybedenlerin alım fırsatı olarak öne çıkacağını ifade etti.

Yazının sonunda ise "İyi haftalar dilerim" şeklinde bir not yer aldı.

Ekonomi Haberleri