İslam Memiş altın biriktirenlere seslendi! O tarihte olacaklara hazırlıksız yakalanmayın!

İslam Memiş milyonlarca altın yatırımcısını uyardı! 3500 TL'yi görmeye hazır olun. Ayrıntılar haberimizde...

Ünlü ekonomist İslam Memiş, milyonlarca vatandaşın yatırım yaptığı gram altın için korkutucu bir tahminde bulundu. Son açıklamasında, gram altın fiyatlarının geleceği hakkında önemli öngörüler paylaştı.

İslam Memiş, birikimlerini korumak isteyen pek çok vatandaşın tercih ettiği gram altın hakkında dikkat çekici bir değerlendirme yaptı. İlk kez 3.500 TL seviyesini işaret eden Memiş, bu tahminle yatırımcıları şaşırttı.


Ekonomi uzmanı İslam Memiş, "Borsa, döviz, altın mı ev mi?" başlıklı Youtube videosunda yaptığı açıklamalarda, borsa ve döviz piyasalarıyla ilgili de görüşlerini paylaştı. Ancak, en dikkat çekici tahmini gram altın fiyatlarıyla ilgili oldu.

Memiş, ons altının 1921 dolarda olduğunu ve ekim ayından itibaren yükselişe geçeceğini belirtti. Gram altının ise 1660 lira seviyesinde olduğunu ve 2024 yılında 2500 TL'nin üzerine çıkabileceğini öngördü. Dahası, 2025 yılında ise gram altının 3500 TL'nin üzerine çıkabileceğini ifade etti.

Bu tahminler, altın yatırımcıları için önemli bir fırsat dönemini işaret ediyor. Ancak, her yatırım kararı gibi, gram altın yatırımlarının da dikkatli bir şekilde değerlendirilmesi gerekmektedir.

Ekonomi Haberleri