İslam Memiş altın biriktirenlere o tarihi işaret etti! En az 2500 TL'yi görecek!

İslam Memiş açıkladı! Gram altın 2500 TL olmak üzere! İşte ayrıntılar...

Son günlerde altın fiyatlarında hareketlilik yaşanmaya başladı. Uzun süredir düşüş eğiliminde olan gram altın ve ons altın fiyatları yükselişe geçti. Altın fiyatlarındaki son durumu değerlendiren ünlü altın uzmanı İslam Memiş, fiyatlarda önemli artışlar beklediğini söyledi.

Memiş'e göre gram altın fiyatları kısa vadede 1750-1800 TL aralığına yükselecek. Orta vadede ise 1800-1880 TL bandında hareket edeceğini ifade etti. Uzun vadede ise altın fiyatlarında çok önemli bir rakamı göreceğimizi belirten Memiş, 2024 yılında gram altının 2500 TL seviyesini görebileceği uyarısında bulundu.


Savaşın altın fiyatları üzerindeki etkisini de değerlendiren Memiş, eğer savaş daha geniş kapsamlı hale gelirse 2180 TL'nin de aşılabileceğini ifade etti. Memiş ayrıca, son günlerde gram altında yaşanan hızlı yükselişe dikkat çekerek elinde altın bulunduran yatırımcıları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Böylece ünlü altın uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarında önümüzdeki dönemde ciddi artışlar görebileceğimizi ve hatta 2024'te gram altının tarihi rekor kırabileceği uyarısında bulundu. Piyasada bu açıklamalar dikkatle takip ediliyor.

NOT: BU HABER BİR YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Ekonomi Haberleri