İslam Memiş ağzındaki baklayı çıkardı! Altın sahipleri tarihi not edin: 2700 TL'ye fırlayacak

Altın yatırımcılarına önemli uyarılar! Elinizdekileri satmayın! Tüm detaylar haberimizde.

Uzman isim İslam Memiş altın fiyatlarıyla ilgili önemli tahminlerini paylaştı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

İSLAM MEMİŞ'TEN ALTIN ÖNERİLERİ

Son dönemlerde altın piyasasında yaşanan hareketlilik son hızıyla devam ederken gram altın yüzde 0.8 değer kazandı ve 1981 TL oldu. Çeyrek altın 3 bin 320 TL'den işlem görürken Cumhuriyet altını 13 bin 530 TL'ye yükseldi. ONS altın yüzde 0.6 değer kazancıyla 2 bin 75 dolar seviyesine yükseldi. Altın yükselişinde küresel belirsizlikler ve jeopolitik riskler etkili olurken ABD Merkez Bankası faiz artırım kararlarının devam etmesi de altın talebini artırmaya devam etti. Rusya Ukrayna savaşı da altın fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın piyasası ile ilgili şu değerlendirmeleri yaptı; 'Gram altın 2 bin TL seviyelerinde, geçtiğimiz hafta 2 bin 11 TL'ye yükseldi. Gram altının bu fiyata yükselmesi bir fırsat. 


Zamanında bunları değerlendiren değerlendirdi. Şu an ONS altın takip ediliyor. ONS altında ne zaman 20 dolar düşüş yaşansa altının 1980 TL olmasına sebep oluyor. 2 bin TL seviyesi altındaki rakamlarda alım fırsatları devam edecek. Yükselişler 2024 senesinde devam edecek. 2 bin 500, 2 bin 700, 3 bin TL seviyeleri hedeflenecek. Elinde altını olanlar bir kez daha beklesin, satmak için acele etmesin.' İslam Memiş'in açıklamalarına göre altın yatırımı yapmak için fırsat kollayan kişilerin 2 bin TL altındaki seviyeleri beklemesi gerekiyor. ONS altında yaşanacak 20 dolarlık düşüşler gram altını da etkiliyor. Altın yatırımcısı 2 bin TL altı rakamları alım fırsatı olarak değerlendirebilir. Altın fiyatlarındaki yükselişin 2024 senesinde de devam edeceğini belirten İslam Memiş sırasıyla 2 bin 500, 2 bin 700, 3 bin TL seviyelerinin geleceğini söylüyor.

Not: Yukarıda yazılanlar yatırım tavsiyesi değildir. 

Ekonomi Haberleri