İş Bankası'nda hesabı olanlara az önce duyuruldu! 7500 TL'nizi tek başvuruyla geri alın

İş Bankası müşterilerine bir bildirim ulaştı. Banka, müşterileri arasında bir kampanya başlattığını duyurdu. Kampanyaya katılan her müşteri 7.500 TL'ye kadar kazanç elde edecek. 30 Haziran'ın son gününde gerçekleşecek kampanyanın bütün detayları ve nasıl kullanılacağı açıklandı.

İş Bankası fırsat yarattı. Banka, 7.500 TL değerinde bir kampanya başlattığını söyledi. Kampanyaya internet sitesinde yer alan kampanya açıklamasında belirtilen İş Bankası, İşCep veya Maximum Mobil'den katılabilir, 1 - 30 Haziran 2024 tarihleri ​​arasında seçili ETS otellerinde ATM kartınız veya Maximum kartınızla tek seferlik ödeme yapabilirsiniz. 1 Haziran - 31 Ekim 2024 tarihleri ​​arasındaki konaklamalarda; 35.000 TL – 49.999 TL arasında peşin, 3 ya da 6 taksit alışverişe 2.500 TL, 50.000 TL – 99.999 TL arasndaı peşin, 3 ya da 6 taksit alışverişe 5.000 TL, 100.000 TL ve üzerinde peşin, 3 ya da 6 taksit alışverişe 7.500 TL MaxiPuan verecektir.

MaxiPuanlarınız 18 Temmuz 2024'te kampanya şartlarını sağlayan, en son kullanmış olduğunuz kartınıza yüklenecektir. MaxiPoint'lerin son kullanma tarihi ise 31 Ağustos 2024'tür.


Kullanılmayan MaxiPuan'lar 1 Eylül 2024'te geri çekilecektir. MaxiPuan yüklendiği gün İş Bankası kartınızın açık olması ve kullanılabilir olması gerekiyor.

Kampanya süresince ek kartlar kullanılarak da MaxiPuan kazanılır.

Kampanyadan ek kartla yararlanmanız durumunda bonus, ek kartın bağlı olduğu ana karta yüklenecektir.

Kampanyaya katılımın ana kart sahibi tarafından gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Ek kart sahipleri ve ana kartı ek karta bağlanan müşteriler, programdan bireysel ödül alamayacaktır. Kampanyaya katılım yalnızca İşCep veya Maximum Mobil'den yapılabilmektedir.

Kampanyada kullanılan son kredi kartı max özellikli bir kredi kartı ise MaxiPuan yüklenecektir. Kampanyada kullanılan son kredi kartı Maximiles uyumlu kredi kartı ise MaxiMil'e çevrilebilir. MaxiPuan olarak yüklenecek ve tercihinize göre MaxiPuan veya MaxiMiles olarak kullanabileceksiniz. Maximiles'a yüklenen puanlar Advance MaxiMil'i kapatmak için kullanılamaz.

Kampanya döneminde yapılan rezervasyonların iptal edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuan tutarı iade edilecektir. MaxiPuanlar rezervasyon başına yalnızca bir kez biriktirilecektir.

Rezervasyon için farklı kartlar kullanılarak ödeme yapılması durumunda MaxiPuan ilk ödemenin yapıldığı karttan tahsil edilecektir. Müşteriler tek seferlik kampanyadan faydalanarak 7.500 TL'ye kadar MaxiPuan kazanabiliyor.

Ekonomi Haberleri