İş Bankası tüm müşterilerine bayram ikramiyesi verecek! Gün içinde hesabınızı kontrol edin

İş Bankası'nın özel olarak hazırladığı bahar kampanyası kapsamında, 6-10 Mayıs tarihlerinde alışveriş gerçekleştiren müşterilere 500 TL'lik bir indirim sunulmaktadır. İndirimden yararlanmak isteyen İş Bankası kullanıcıları, Maximum Kart'larını kullanarak Pazarama Online mağazasından yapacakları 5.000 TL ve üzeri ilk taksitli alışverişlerde bu avantajdan faydalanabilirler.

İş Bankası'nın Nisan ve Mayıs aylarına özel düzenlemiş olduğu promosyon çerçevesinde, müşterilerine büyük bir avantaj sunuyor. İşCep ya da Maximum Mobil uygulamaları üzerinden kampanyaya kaydolan kullanıcılar, 6-10 Mayıs tarihlerinde yapacakları 5.000 TL'lik ilk taksitli alışveriş için 500 TL indirim elde edebilecekler. Bu fırsattan yararlanabilmek için her müşteri yalnızca bir kez ve en fazla 500 TL değerinde indirim kazanabilir. İndirimler, kredi kartı ekstresinde belirdiği anda hesaba aktarılacak. Eğer alışveriş iptal edilirse, indirim iptal olacak; ancak müşteri kampanya koşullarını tekrar yerine getirirse, indirimi yeniden kazanma şansına sahip olacak.


İş Bankası'nın sunduğu bu cazip kampanya, sanal POS işlemleri için de geçerlidir; fakat kuyumcu, süpermarket ve seyahat harcamaları bu promosyonun dışında tutulmuştur. İş Bankası müşterileri, belirlenen günlerde kampanyaya dahil olarak indirimli alışverişin keyfini çıkarabilirler. Kampanya hakkında daha fazla bilgi almak ve başvuru yapmak için İşCep veya Maximum Mobil uygulamalarına göz atabilirsiniz. Kampanya şartlarını iyice gözden geçirerek, bu fırsattan en iyi şekilde yararlanmanız mümkün. Keyifli alışverişler dileriz!

Ekonomi Haberleri