İş Bankası tarihi verdi! Kredi kartlarına 3.000 TL yüklenecek

İş Bankası 3000 TL'ye varan Maxipuan fırsatını bildirdi. Mayıs ayı sonuna kadar bu kampanyanın devam edeceği bildirildi.

İş Bankası, Mayıs ayının ilk gününden bu yana çeşitli sektörlerdeki alışverişlerde sunulan indirimler ve maxi puanlar hakkında bilgi veriyor. Bu kapsamda belirli tarihlerin arasında geçerli olacak olan kampanyalar kamuoyu tarafından merak edilirken İş Bankası'nın müşterileri ve yeni müşterileri de fırsatın detaylarını araştırıyor. 1 Mayıs'ta başlayıp 31 Mayıs'a kadar sürecek bu kampanya kapsamında 3.000 TL'ye kadar Maxipuan alınabilecek ancak bu fırsattan kimlerin yararlanabileceği, kampanyaya nasıl katılabileceği ve daha fazla bilgi İş Bankası'nın resmi internet sitesinde yayınlanan bilgilendirme metninde açıklandı.

İş Bankası'ndan 3000 TL Maxipuan Kampanyası


İş Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, 1 Mayıs - 31 Mayıs tarihleri ​​arasında İş Bankası'nın bireysel kredi kartına ilk kez başvuru yapanlar 10 Haziran'a kadar toplam 3.000 TL'ye kadar (farklı günlerde 3.000 TL ve üzeri alışverişlerde) 300 TL'ye kadar Maxipuan alabilecek.

Kampanyaya bireysel kredi kartlarıyla birlikte Maximiles, Maximiles Select ve MercedesCard dahil olurken, Maximiles Black, Privia Black, komisyonsuz kartlar, ticari kartlar, banka kartları ve Maxipara kartları kampanyaya dahil edilmedi.

3000 TL'ye kadar Maxipuan şansından yararlanmak için kart başvurusu öncesinde veya sonrasında İşCep veya Maximum Mobil'in kampanya bölümünde yer alan "Katıl" butonuna tıklamanız gerekmektedir.

İş Bankası'nın bireysel kredi kartı başvurusunu 1-31 Mayıs 2024 tarihleri ​​arasında tüm kanallardan yapabilirsiniz. Son tarih 1 Mart 2024'tür. Bugünden itibaren İş Bankası'ndan ilk defa kredi kartı alanlar bu fırsattan yararlanabilecek.

İş Bankası Güncel Kampanyaları

İş Bankası, yeni kredi kartı alan müşterilerine 3.000 TL'ye varan Maxippoint fırsatları sunuyor ancak 31 Mayıs'a kadar devam eden kampanyaya ek olarak Mayıs ayı ortasında İş Bankası müşterileri ve yeni müşteriler, indirim ve tekliflerle ilgilenecek. Çeşitli alanlarda yapılan alışverişler sonucunda Maxippoint verilmektedir. İş Bankası, önceki aylarda olduğu gibi Mayıs ayında da düzenli olarak güncel fırsatlara ilişkin bilgilendirme yapacak. 

Ekonomi Haberleri