İş Bankası emekliye büyük kıyak yaptı! 17.500 TL emekli promosyonu için sadece bunu istiyor!

İş Bankası tarafından maaşı 3.500 TL'nin üzeri olan emeklilere 7.500 TL'ye kadar promosyon ödemesi sağlanacağı bildirildi. SGK emekli maaş hesabını İş Bankası'na aktaran herkes yardımlardan yararlanabiliyor. Bu promosyon 1 Kasım 2022 ile 31 Ekim 2023 tarihleri ​​arasında geçerlidir. Daha fazla bilgi almak için lütfen İş Bankası'nın resmi sitesini ziyaret ediniz..

İş Bankası, emekli maaşı 3.500 TL ve 10.000 TL'yi aşan emeklilere promosyon ödemesi sağlayacağını duyurdu. Bu ödemeye ilişkin ayrıntılar haberimizde..

Promosyon tutarına göre dağıtım

Emeklilere yapılan promosyon ödemeleri maaş düzeyine göre değişmektedir. Promosyon miktarları aşağıdaki gibidir:

Emekli maaşı 3.500 TL'ye kadar olan kişiler için promosyon tutarı 4.500 TL,

Emekli maaşı 3.500 TL ile 7.500 TL arasındaki kişiler için promosyon tutarı 5.250 TL,

Emekli maaşı 7.500 TL ile 10.000 TL arasındaki kişiler için promosyon tutarı 6.750 TL,

Emekli maaşı 10.000 TL ve üzeri ise promosyon tutarı 7.500 TL'dir.


Başvuru Şartları

Emeklilerin bu promosyon fırsatından yararlanabilmeleri için İş Bankası'ndan üç yıl süreyle maaş alma taahhüdü vermeleri gerekiyor. Ayrıca SGK emekli maaşını İş Bankası'na aktaranlar, Maximum Kart ve Ek Kart ücreti ödemeden birçok avantaj ve ayrıcalıktan yararlanma imkanına sahip olacak.

Kampanya başlangıç ​​ve bitiş tarihleri Bu promosyon kampanyası 1 Kasım 2022'de başlayacak ve 31 Ekim 2023'e kadar devam edecek. Emekliler bu dönemde İş Bankası'nı tercih ederek veya mevcut emekli maaşını İş Bankası'na devrederek 7.500 TL'ye kadar destek ödemesinden yararlanabiliyor.

Emeklilik birikim ödemesi için başvuran kişiler, kriterlerin karşılanmasının ardından ödemenin üç iş günü içerisinde hesaplarına yatırılacağını bilmelidir. Maaşlarını İş Bankası'na aktarmak isteyen emekliler bunu mobil uygulama, İş Bankası şubeleri veya çağrı merkezleri aracılığıyla kolaylıkla gerçekleştirebiliyor.

Bu seçenek, finansal güvenliğini artırmak isteyen emekliler için caziptir. İş Bankası'nın sunduğu bu promosyon kampanyası hakkında daha fazla bilgi edinmek için İş Bankası'nın resmi internet sitesini ziyaret edip başvuruda bulunabilirsiniz. Emekliyseniz bu fırsatı kaçırmayın!

Ekonomi Haberleri