İş Bankası bu kadrolara personel alımı yapacak! Şartları sağlayan yaşadı

Türkiye İş Bankası'nın resmi internet sitesinden son dakika açıklaması yapılarak çeşitli pozisyonlara personel alımı yapılacağı duyuruldu.

Türkiye İş Bankası tarafından 3 farklı pozisyona personel alımı yapılacak. Türkiye İş Bankası'nın resmi internet sitesinden son dakika açıklaması yapılarak çeşitli pozisyonlara personel alımı yapılacağı duyuruldu. Bankanın yayınladığı tebliğe baktığımızda başvuruların online olarak kabul edilmeye başladığını görüyoruz. Bu yazımızda personel alım bildiriminin detaylarına yer verdik. Pozisyonlar ve işe alım koşulları aşağıdadır.

İŞ BANKASI'NDAN PERSONEL ALIM İLANLARI

Anadolu Memur Alımı Şartları

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olunması,

4 yıllık eğitim veren üniversite fakültelerinden mezun olunması,

30 Mayıs 2024 itibarıyla henüz 30 yaşında olmamak, (30 Mayıs 1994 tarihinden sonra doğanlar başvurabilir.)

Askerlik hizmetini tamamlamış, muafiyetli veya tecil edilmiş askerlik hizmetini Haziran 2025'e kadar tecil ettirilmiş olmak,

Sağlık durumu görev yapmaya elverişli olması,

Kurum veya kuruluşlara zorunlu hizmet yükümlülüğü ile herhangi bir sivil haktan mahrumiyetinin olmaması,

Hiçbir suçtan dolayı hapis cezasının alınmaması,

Çalışan, operasyon personeli, operasyon destek personeli ve çağrı merkezi personelinin bankamız tarafından daha önce en fazla 2 kez gerçekleştirilen ve bu sınavın dönemlerinden birinin mülakat aşamasında başarısız olarak sayılmaması,

İlanda belirtilmiş olan ilçelerde ikamet ediyor olunması. Belirlenen ilçeler dışında ikameti olan adayların başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.


K.K.T.C. Avukat

K.K.T.C. Vatandaşı olunması,

KKTC'de ikamet etmek,

Hukuk Fakültesinden mezun olmak (en geç 4 Haziran 2023), avukatlık ruhsatına sahip olunması, K.K.T.C. Barosu'na üye olunması,

6 Nisan 2024 tarihi itibariyle 30 yaşını doldurmamış olunması, (4 Haziran 1994 tarihinden sonra doğanlar başvurabilir)

Askerlik hizmetini tamamlamış veya askerlik tecilini Haziran 2025'e kadar yapmış olan erkek adaylar başvuru yapabilir. Halen askerlik yapmakta olan adayların, en geç Haziran 2024'e kadar terhis olmaları gerekmektedir.

Bankacılık sektöründe benzer pozisyonda en az 1-2 yıl deneyimi olan,

Bankamızca yürütülen baro değerlendirme merkezi faaliyetlerinden, baro ön görüşmesinden veya mülakatın herhangi bir aşamasından başarısız sayılmamak ve avukatların daha önce yaptığı sınavlara birden fazla girmemek,

Hiçbir suçtan dolayı hapis cezasına çarptırılmamış olunması,

Kurum veya kuruluşlara zorunlu hizmet yükümlülüğü ve herhangi bir sivil haktan mahrumiyet olunmaması.

Siber Güvenlik Uzmanı

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olunması,

Üniversitelerin mühendislik, istatistik, matematik, ekonometri, matematik, bilgisayar bilimleri ve bilgisayar bilimleri alanlarında dört yıllık bölümlerinden mezun olunması,

15 Haziran 2024 tarihinden itibaren 30 yaşına girmemiş olması, (15 Haziran 1994 tarihinden sonra doğanlar başvurabilir.)

Bilgi güvenliği, veri güvenliği, siber istihbarat, siber tehdit avcılığı, sızma testi ve zafiyet tespiti alanlarından en az 3 yıllık deneyime sahip olmak (31 Aralık 2021'den önce mezun olanlar dikkate alınacaktır).

Çok iyi derecede İngilizce bilgisine sahip olmak ve değerlendirme sürecinde girecek yabancı dil sınavında gerekli başarıyı gösterebilmek.

Açıklama penceresindeki geçerli sertifikalardan birine sahip olan kişiler, çevrimiçi yabancı dil sınavına girmekten muaftır.

Askerlik görevini tamamlayanlar en erken 15 Haziran 2025 tarihine kadar askerlikten muaf tutulacak veya askerlik hizmeti ertelenecek.

Sağlık durumu görev yapmaya elverişli olması,

Kurum veya kuruluşlara zorunlu hizmet yükümlülüğü ile herhangi bir sivil haktan mahrumiyetinin olmaması,

Hiçbir suçtan dolayı hapis cezasının alınmaması,

Bankamızın Sistem Uzmanı Değerlendirme Merkezi faaliyetlerinden veya herhangi bir mülakat aşamasından başarısız olmuş ve daha önce yapılmış olan Sistem Uzmanı sınavlarına birden fazla girmemiş sayılmamalıdır.

PERSONEL ALIM BAŞVURUSU

İş Bankası personel alım başvuruları bankanın kariyer personel sayfasından alınmaktadır.

"https://ik.isbank.com.tr/is-ilanlari-listesi" CV'nizi oluşturmak ve başvurunuzu göndermek için adrese gitmeniz gerekmektedir.

Ekonomi Haberleri