İkinci el parasına sıfır otomobil! 323 bin TL birikmişi olan 0 kilometre bu otomobili kapar!

323 bin TL'niz varsa kalan parayı 36 ay vadeyle ödemek üzere hemen alabilirsiniz! Ayrıntılar haberimizde...

Şubat ayında Türkiye'nin önde gelen otomobil üreticisi Fiat, otomobil tutkunlarını sevindirecek bir kampanyayla geliyor. Cebinde 323.900 TL nakit paraya sahip olanlar, Fiat'ın özel sıfır araç kampanyasıyla peşinat ödeyerek araç sahibi olma şansına kavuşuyor.

Zamlı fiyatlar nedeniyle sıfır araç sahibi olmak her geçen gün maliyetli bir tercih haline gelirken, Fiat'ın bu çığır açan kampanyasıyla bu hayal daha da yakın hale geliyor. Fiat, sıfır araç almak isteyenleri cezbetmek adına 323.900 TL'ye sıfır araç kampanyası başlatarak, otomobil tutkunlarına finansal bir rahatlık sunuyor.

Sıfır kilometre bir araç sahibi olmanın genellikle uygun fiyat endişesiyle karşılandığı günümüzde, bu kampanya özellikle dikkat çekiyor. Fiat'ın sıfır araç kampanyasıyla birlikte, binek otomobillerin yükselen fiyatlarına karşı uygun bir çözüm sunuluyor. Şubat zamlarıyla birlikte fiyatları önemli ölçüde artan araçlar, bu kampanya ile cazip bir fiyat etiketiyle sunularak, otomobil tutkunlarının ilgisini çekmeyi hedefliyor.


Kampanya kapsamında dikkat çeken bir model ise Fiat Fiorino. Türkiye'de yerli üretim olan Fiat Fiorino, uygun fiyatlarıyla biliniyor. 2024 modeli, şu anda 623.900 TL'ye satılırken, kampanya sayesinde cebinde 323 bin lira bulunanlar için özel bir avantaj sunuluyor.

Peşinat ödemekte zorlananlar için ise Fiat, 36 ay vadeli 300.000 TL taşıt kredisi imkanı sunuyor. Bu durumda ödenmesi gereken peşinat 323.900 TL olarak belirlenirken, geri kalan 300.000 TL taşıt kredisi ile 3 yılda taksitler halinde ödenerek araç sahibi olma imkanı sağlanıyor.

Fiat'ın bu benzersiz kampanyası, sıfır araç hayali kuran herkes için önemli bir fırsat sunuyor. Cebinde 323 bin lira olanlar, hem uygun fiyatlarla araç sahibi olmanın hem de Fiat Fiorino gibi öne çıkan modellerle yolculuk yapmanın keyfini çıkarabilirler. Bu kampanya, otomobil piyasasını alt üst eden bir çığır açma niteliği taşıyor.

Ekonomi Haberleri