İki dakikalık işleme 500 TL nakit ödeme! Garanti Bankası yaz kampanyasını başlattı

Garanti BBVA'dan 500 TL'lik indirim müjdesi geldi! Ayrıntılar haberimizde...

Garanti BBVA, yaz sezonu boyunca devam edecek yeni bir kampanya duyurdu. Bankanın yaptığı açıklamaya göre, 5 Haziran'da başlayan ve 31 Ağustos 2024'e kadar sürecek olan bu özel kampanya kapsamında, müşterilere 500 TL indirim imkânı sunulacak.

Kampanya Süresi: 5 Haziran - 31 Ağustos 2024

Geçerlilik: İstanbul adresine kayıtlı mevcut bireysel müşteriler

Uygulama: TikTak mobil uygulaması

İndirim Miktarı: 500 TL

Garanti BBVA’nın sunduğu bu kampanya, TikTak mobil uygulamasından yapılacak ilk araç kiralamalarında geçerli olacak. Ancak bu fırsattan yararlanabilmek için müşterilerin iletişim adresinin İstanbul olarak kayıtlı olması gerekiyor. Kampanya, İstanbul il sınırları içerisindeki TikTak hizmet bölgesinde geçerli olacak.

Yeni müşteri olacak kişiler veya kampanya süresince yeni kayıt yaptıranlar bu fırsattan yararlanamayacak. Mevcut müşteriler, TikTak mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirecekleri ilk araç kiralamasında 500 TL'lik indirimi kullanabilecekler.


Elde edilen 500 TL’lik TikTak indirim kodu, 5 Haziran ile 15 Eylül 2024 tarihleri arasında kullanılabilecek. Bu tarihler arasında kullanılmayan indirim kodları geçerliliğini yitirecek.

Garanti BBVA, müşterilerine düzenli olarak çeşitli kampanyalar ve fırsatlar sunmaya devam ediyor. Haziran ayının ilk günlerinden itibaren geçerli olan bu indirim fırsatı, yaz boyunca çeşitli alışverişler ve hizmetlerde geçerli olacak indirim ve bonusları da kapsıyor.

Güncel kampanyalar ve fırsatlar hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler, Garanti BBVA’nın resmi internet sitesini ziyaret ederek detaylı bilgilendirmelere ulaşabilirler. Banka, ilerleyen süreçlerde de yeni kampanyalarla müşterilerini bilgilendirmeye devam edecek.

Garanti BBVA’nın sunduğu bu cazip kampanya ile yaz boyunca avantajlı alışveriş ve hizmetlerin keyfini çıkarabilirsiniz.

Ekonomi Haberleri