Hyundai fiyatları dibe çekti! Çok satan modeli 458 bin TL oldu!

Türkiye'de geniş bir müşteri potansiyeli olan Hyundai, Elentra modeli için 458 bin TL gibi bir rakamla satışlarına başladı. Ancak bu fırsattan faydalanmak için bazı şartların yerine getirilmesi gerekiyor. İşte koşullar..

Türkiye'de son yıllarda yaşanan ekonomik kriz, gıdadan teknoloji ürünlerine kadar her şeye ciddi fiyat artışları uygulanmasına neden oldu. Bu fiyat artışlarından otomotiv sektörü de etkilendi; sıfır ve ikinci el araçların fiyatları rekor düzeylere çıktı.

Artan fiyatlardan dolayı hem araç sahibi olmak isteyen, hem de uygun fiyata araba almanın yollarını arayan vatandaşlar, nakit sıkıntılarını telafi etmek için bankalardan taşıt kredisi çekme yoluna gidiyor. Ancak bankaların sağladığı kredilerin faizlerinin de yüksek olması nedeniyle insanlar kredi alamamaya başladı.

Bu durum devletin sunduğu ÖTV indirimini cazip bir seçenek durumuna getiriyor. ÖTV indiriminden faydalanmak için yerine getirilmesi gereken bazı koşullar var. Devlet, engellilik durumu %40 ve üzerinde olan vatandaşlara yeni araç alımlarında ÖTV indirimi sunuyor.

Hyundai Elentra fiyatları 458.000 TL'den başlıyor!


Belirlenen şartları sağlayan engelliler, yeni araç alırken ÖTV indiriminden yararlanarak çok uygun fiyata araç sahibi olabiliyorlar. Bu çerçevede, bu kişilerin tam donanımlı bir hastaneden %40 ve üzeri engelli olduklarına dair sağlık raporu almaları gerekmektedir. Bu rapora sahip olanlar Hyundai'nin en popüler modellerinden Elantra'yı 458 bin TL'den başlayan fiyatlarla satın alabilecek. Peki ÖTV'siz Hyundai Elentra'nın fiyatı ne kadar oluyor? İşte Hyundai Elentra'nın ÖTV'siz fiyat listesi...

Elantra STYLE 1.6MPI 6 İleri Manuel (Benzinli) Satış Fiyatı: 458 bin 333 TL

Elantra STYLE COMFORT 1.6MPI CVT Otomatik (Benzinli) Satış Fiyatı: 663 bin 889 TL

Elantra ELITE 1.6MPI CVT Otomatik (Benzinli) Satış Fiyatı: 797 bin 222 TL

Elantra Prime 1.6 MPi CVT Satış Fiyatı: 835 bin 556 TL

Elantra Elite 1.6 MPi CVT Satış Fiyatı: 936 bin 111 TL

Ekonomi Haberleri