Hesaplara geri ödemesiz 8000 TL yatırılacak! O bankanın şubesine giden cebi dolu çıkıyor

TEB, emekli maaşını TEB'e taşıyan müşterilerine yönelik yeni emekli kampanyasını başlattı. Emeklilere ne kadar ödeme yapılacak belli oldu. Banka tarafından yapılan açıklama detayları belli oldu

Emeklileri memnun eden bir haber olarak Türkiye Ekonomi Bankası (TEB), emekli maaş müşterilerine özel olarak lanse ettiği yeni kampanya ile ilgi çekiyor. Banka tarafından yapılan resmi açıklamada, emekli maaşını TEB'e transfer eden müşterilere yönelik özel sunulan avantajlar detaylı bir şekilde aktarıldı. Bu kampanya, SSK, Bağ-kur ve diğer emeklilik türlerindeki müşterileri sevindirmiş durumda.

TEB'in hayata geçirdiği emekli kampanyası kapsamında, emekli maaşını 36 ay süresince TEB'den alma taahhüdü veren ve bu süre zarfında en az iki otomatik fatura ödeme talimatı, bunlardan birinin elektrik faturası olma şartıyla, müşterilere çeşitli nakit promosyonlar sunulacak. Bu özel kampanya ile emeklilere özel sunulan avantajlar arasında en göze çarpan ise net 8,000 Türk Lirası'na kadar nakit promosyon imkanı.

Emekli maaş müşterilerinin bu kampanyadan yararlanabilmeleri için, maaşlarını TEB'e transfer etme başvurusu yapmaları ve başvuru sırasında TEB'in emekli promosyon kampanyasına katılmak istediklerini belirtmeleri gerekiyor. Başvurular, TEB şubeleri, CEPTETEB Mobil ve Bireysel İnternet Şubesi üzerinden yapılabilmektedir.


Kampanyadan faydalanacak emekli maaş müşterileri, aylık maaş tutarlarına bağlı olarak değişen promosyon tutarlarından yararlanabilecekler. Bu bağlamda, aylık maaşı 1,500 TL'ye kadar olanlar 5,000 TL, 1,500 TL ile 2,500 TL arasında olanlar 6,000 TL, 2,500 TL ile 4,000 TL arasında olanlar 7,000 TL ve 4,000 TL'nin üzerinde aylık maaşa sahip olanlar ise 8,000 TL nakit promosyon kazanabilecekler.

Kampanyadan yararlanmak isteyen emekli maaş müşterilerinin, maaşlarını TEB'e transfer etme başvurusu yaptıktan sonra, taahhüt süresi boyunca en az iki adet otomatik fatura ödeme talimatı vermeleri gerekiyor. Otomatik fatura ödeme talimatları, TEB İnternet Şubesi, CEPTETEB Mobil veya TEB Telefon Bankacılığı üzerinden kolaylıkla verilebilmektedir.

TEB'in bu özel emekli kampanyası, 31 Aralık 2023 tarihine kadar geçerli olacak. Emeklilerin bu fırsatı kullanarak karşılıksız 8,000 TL'ye kadar nakit promosyon elde etme şansı, milyonlarca emekliyi heyecanlandırmış durumda.

Ekonomi Haberleri