Hesabı olanlar 2 güne yaşadı! Tüm hesap sahiplerine 300 TL ödeme

Müşterilerine özel hizmetler vermeye devam eden Ziraat Bankası, Bayram öncesi müşterilerine hediye edeceği 300 TL’lik ek promosyon açıklaması yaptı. İşte detaylar…

Bankaların çok sık yaptığı alışveriş kampanyalarının yanı sıra son günlerde sürekli olarak karşımıza çıkan çeşitli işlemlere karşılık yapılan promosyon kampanyaları, vatandaşların işine gelmeye başladı. Bu kampanyalardan birini gerçekleştiren Ziraat Bankası, açıklama yaptı. Detaylar haberimizde…


ZİRAAT BANKASI 300 TL ÖDEME YAPACAK! ÖDEMELER 2 GÜN İÇİNDE BAŞLAYACAK

Ziraat Bankası 300 TL ödeyecek. Her müşterinin yalnızca bir kez alabileceği ödeme ayrıntıları nelerdir? Kimler bu ödemeyi almaya hak kazanacak? Ödeme almak için gereken prosedür nedir? Herhangi bir koşul var mı? Ödeme ne zaman yapılacak?

Ziraat Bankası 300 TL ödeyecek. Türkiye'nin en yaygın kullanılan kamu bankalarından Ziraat Bankası, Bankkart'la belirli bölgelerde toplam 1.500 TL'lik alışveriş yapan müşterilerden 300 TL ücret alacak. İki gün içinde başlayacak ödemelerden yararlanmak için banka müşterilerinin yapması gereken tek şey uygulamaya katılım sağlamak.

ZİRAAT BANKASI 300 TL ÖDEME YAPACAK

Ziraat Bankası 300 TL ödeyecek. Bunun için toplam 1.500 TL harcama gerektiren sektörler ise şu şekilde sıralanıyor: Kuyumcu, kozmetik, aksesuar, giyim, güzellik salonları, küçük ev aletleri, çiçekçiler, saat, restoranlar, kahvehaneler, kuaförler.

Ziraat Bankası Bankkart kredi veya banka kartıyla bu alanlardan alışveriş yapan müşterilere yukarıda belirtilen 300 TL verilecek. 1.500 TL alışveriş sonrasında 300 TL Bankkart lira bonusu yüklemek için müşterilerin kampanyaya katılmaları yeterli.

Kazanılan Bankkart Lira bonusu anlaşmalı işyerlerinde kullanılabilecek. Ancak ücretlerin iadesi veya iptali durumunda Banka Kartına yüklenen Lira bonusu müşteriden geri alınacaktır. Kullanıldığı takdirde tutar müşterinin hesabından düşülecektir. Her müşteri yalnızca bir kez 300 TL'ye hak kazanacaktır.

Ekonomi Haberleri