Hem sıfır hem elektrikli! 482 bin TL'si olan baş döndüren arabanın sahibi olacak

Uygun fiyatlı araç arayışında olanlara güzel haber geldi. SUV tarafından yeni bir araç piyasaya çıkartıldı. Kısa sürede Türkiye'ye gelecek yeni model için fiyat bilgisi ve özellikleri haberimizde.

Elektrikli ve ucuz olan Chery icar 03 modeli için sabırsızlıkla bekleyişler başlarken fiyat performans ürünü olup olmadığı merak konusu oldu. Çin'in önde gelen araç markalarından olurken Türkiye'de ise piyasalarda sıklıkla rastlanılmaktadır.

Görüntüsünün sıra dışı olmasıyla beraber dikkatleri üzerine çekerken yeni aracın özellikle için dikkat çekti. Kokbit ile piyasalaya çıkan araç hem elektrikli hem ucuz olmasıyla beraber dört gözle bekleniyor. CheryEV iCAR 03 SUV EV, Chery i-MS çok yönlü küp yeni enerji mimarisi üzerine inşa edilirken araç, elektrikli bir SUV olarak kullanıma sunulacak.

FİYATI NE KADAR?
Gelen bilgiler doğrultusunda aracın fiyatının 15.250 dolar olacağına dair söylentiler yer aldı. Türkiye'ye giriş yapmasıyla beraber 482 bin TL'den satışa çıkmaktadır. KDV ve MTV'nin de eklenmesiyle beraber tutar 800 bin TL seviyelerinde olması tahminler arasında.

Ekonomi Haberleri