Hem faizsiz hem de kredisiz konut alma fırsatı! Herkesi ev sahibi yapacak kampanya!

Yükselen enflasyon ve yükselen kredi faizleri ev almayı hayal haline getirdi. Dar gelirli vatandaşlar nasıl ev alacağını kara kara düşünmeye başladı. Altın ve finans piyasaları uzmanı İslam Memiş, bir açıklamasında 'Faizsiz ve kredisiz konut' müjdesini verdi.

İnsanlar ev sahibi olmak için konut hareketini destekliyorlar. Bazı inşaat firmaları ise çeşitli kampanyalarla insanların ev sahibi olmasına yardımcı olmaya çalışıyor. Ev satın almak resmi olarak geçmişte kaldı. İnşaat aşamasından itibaren konut geliştirme sürecine katılıyorsunuz ve sonunda evi teslim alıyorsunuz. Söz konusu kampanyaya ilişkin haber altın ve finans piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten geldi.

İslam Memiş, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, bazı firmaların faizsiz konut kampanyaları düzenlediğini söylerken 1.7 milyona 1+1 evlerin, 2.8 milyona 2+1 evlerin olduğunu aktardı. Memiş, bu dairelerin 29 ayda teslim edildiğini belirtirken üçte bir peşinatla aylık, faizsiz ve aynı zamanda kredisiz ödeme seçeneklerinin de olduğunu ifade etti.

İslam Memiş'in açıklaması şu şekilde:


Ekonomi Haberleri