Halkbank'tan emeklilere 32.000 TL nakit ödeme! SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklisine başvurular açıldı

Halkbank emekli müşterilerine 32 bin TL ödeme yapacak! Tüm detaylar haberimizde.

Halkbank büyük kampanyasını açıkladı! Emekli müşterilere 32 bin TL ödeme yapılıyor! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

HALKBANK 32 BİN TL ÖDEME

Emekli vatandaşlar maddi ihtiyaçlarını karşılayabilmek için bankaların ödeme kampanyalarını yakından takip ediyor. Maddi ihtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşlar için Halkbank büyük bir kampanya başlattı. Banka emekli müşterilerine büyük oranlarda ödeme yapacak. Halkbank tarafından ödenen promosyon tutarları maaş baremlerine göre belirleniyor. Bu kapsamda 10 bin TL ve üstü maaş alanlara 5 bin TL, 10 bin TL ile 15 bin TL aralığında maaş alanlara 8 bin TL, 


15 bin TL ile 20 bin TL aralığında maaş alanlara 10 bin TL, 20 bin TL ve üstü maaş alanlara 12 bin TL ödeme yapılıyor. Halkbank aynı zamanda emekli maaşını bankaya taşıyan müşterilerine özel 20 bin TL'ye kadar 36 ay vadeli kredi ödemesi yapıyor. Maaşını bankaya taşıyan müşteriler 12 bin TL promosyon ödemesi ve 20 bin TL kredi ödemesiyle birlikte toplam 32 bin TL ödemeden faydalanmış oluyor. Maaş taşıma işlemleri bankanın şubelerine giderek ya da bankanın online kanalları aracılığıyla kolaylıkla yapılabiliyor. Detaylı bilgi için Halkbank resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

Ekonomi Haberleri