Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Bankası el sıkıştı! Çalışanlara 15.555 TL ödeme kesinleşti

Bankalar müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. 15 bin 555 TL ödemeler başladı! Tüm detaylar haberimizde.

Kamu bankaları yine büyük bir adım attı! Nakit ihtiyacı olanlara 15 bin 555 TL ödemeler başlıyor! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

15 BİN 555 TL ÖDEMELER BAŞLADI

Kamu bankaları nakit ihtiyacı olan vatandaşlara müjdeyi verdi. Vatandaşlara verilecek 15 bin 555 TL kredi ödemelerinin taksitleri de 3 ay ertelenebilecek. 18 yaşını geçmiş bütün müşteriler kredi kampanyasına başvuru yapabilecek. Emekli müşteriler ve sigortası olan çalışanlar ödemelerden faydalanabilecek. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından başlatılan kredi kampanyası için 36 aya kadar vade seçeneği de sunulacak. 


Başvuru sonuçları dakikalar içinde bildirilecek ve başvurusu onaylanan vatandaşlar aynı gün ödemelerini alabilecek. Aynı zamanda başvuru yapan adayların bankalara gelir belgesi sunması da gerekmiyor. Kamu bankalarının düzenlediği emekli ve çalışan müşteriler için yapılan kredi kampanyasında başvuru yapan kişinin kredi notunun kredi çekmeye uygun olması gerekmektedir. Kampanya katılımları bankaların dijital kanalları üzerinden kolaylıkla yapılabilmektedir. 18 yaşını tamamlayan ve sigortalı olarak çalışan bütün müşteriler kampanyadan faydalanabilecek. Yeni işe başlamış olan kişiler kefil göstererek kredi kampanyasından faydalanabilir. 

Ekonomi Haberleri