Halkbank kredi kampanyasını müjdeledi! Düşük faizden yararlanmak için sadece bu şart yeter!

Nakit sıkıntısı çekenlere Halkbank müjdesi geldi! Düşük faizle kredi ödemesi yapılıyor! Tüm detaylar haberimizde.

Halkbank müşterilerinin yüzü gülecek! Bu tutarlarda uygun faiz oranıyla kredi ödemesi yapılacak! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

HALKBANK YENİ KREDİ KAMPANYASI

Son dönemlerde nakit sıkıntısı çeken vatandaşlar bağlı oldukları bankaların kredi kampanyalarını da yakından takip ediyor. Halkbank yeni üç farklı girişimci kredisi desteğini paylaştı. Banka girişimci müşterilerine projelerini gerçekleştirebilmeleri için 350 bin TL'ye varan düşük faiz oranıyla kredi ödemesi yapacak. Kendi işini kurma hayali olan ya da kuran, ilkokul mezunu ve 45 yaşını geçmeyen girişimciler krediden faydalanabilecek. Gazi, şehit ve yakınları ya da engelli bireyler için yaş şartı 55 olarak belirlendi. 


Kredi limiti 250 bin TL olacak ve 1 sene anapara ödemesi toplam 60 ay vade fırsatı verilecek. İkinci kredi seçeneğinde ön lisans ya da lisans mezunu ve 35 yaşını geçmeyen girişimci müşterilere 350 bin TL 1 sene anaparasız 60 ay vade seçenekli kredi desteği verilecek. Son kredi desteğinde ise üniversite mezunu ve en az 2 sene deneyimli, kendi işini kurmak isteyen ya da açan ve 45 yaşını doldurmayan girişimci müşterilere kredi desteği sağlanacak. Limit 400 bin TL olarak belirlenecek ve taksitli işletme kredisinde 1 sene anapara ödemesiz ve toplam 60 ay vade seçeneği sunulacak. Bankanın kredi destekleriyle birlikte girişimciler hayallerine ulaşmak için daha rahatlıkla hareket edebilecek ve maddi problemlerini bir nebze de olsa azaltabilecek. Aynı zamanda girişimci destek kredileriyle ülke ekonomisine de katkı sağlanacak. 

Ekonomi Haberleri