Halkbank İle Nakit Sıkıntınız Tarihe Karışsın! Sıfır Faizli Kredi Başvuruları Başladı, Fırsatları Kaçırmayın!

Halkbank, nakit sıkıntısı yaşayanlara sıfır faizli kredi imkanı sunuyor! Girişimcilere destek veren banka, kadın girişimcilere özel kredi desteği sağlıyor. Halkbank ile hayallerinizi gerçekleştirin, faizsiz kredi fırsatını kaçırmayın!

Halkbank Nakit İhtiyacı Olanlara Sıfır Faizli Kredi Fırsatı Sunuyor

Halkbank, 2023 yaz sezonunda acil nakit ihtiyacı olanlara avantajlı nakit çözümleri sunmaya devam ediyor. Halkbank'ın duyurusuna göre, 100.000 TL ile 225.000 TL arasında sıfır faizli kredi kullanmak mümkün. Halkbank, faizsiz kredi kampanyası kapsamında 8.000.000.000 TL'lik bir kaynak ayırırken, sıfır faizli kredi başvuruları alınmaya başlandı.

Halkbank, Girişimcilere Destek Vermeye Devam Ediyor

Türkiye'nin önde gelen bankalarından Halkbank, 2023 yılında da yeni girişimcilik çalışmalarını desteklemeye devam ediyor. Kamu bankası, bu amaçla KOSGEB ile işbirliği yapmaktadır. Bu işbirliği sayesinde, kendi işletmesini kurmak ve kendi işinin patronu olmak isteyen tüm yeni girişimciler için sermaye kaynağı sağlanmaktadır. Halkbank, girişimcilerin yeni oluşumlarının ilk dönemlerinde geri ödeme sorunu yaşamamasını da garanti altına almaktadır.

Halkbank tarafından yapılan açıklamaya göre, 2023 Haziran ayında yeni girişimcilere yönelik bir destek programı duyuruldu. Bu destek programı kapsamında Halkbank'a başvuranlar, KOSGEB desteğiyle 100.000 TL ile 225.000 TL arasında girişimcilik kredisi alabilmektedir. Üstelik bu girişimcilik kredisinde uygulanacak faiz oranı %0 olarak belirlenmiştir.

Halkbank, Kadın Girişimcilere Özel Kredi Desteği Sunuyor

Halkbank tarafından duyurulan faizsiz girişimci kredi desteği, özellikle kadın girişimcileri hedeflemektedir. Destek programı kapsamında, KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'ni tamamlamış ve başvuru tarihi itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olan girişimcilere en düşük 100.000 TL tutarında kredi desteği sağlanmaktadır.

Bu faizsiz girişimci kredisinden faydalanabilmek için başvuru yapacak kişilerin minimum 1 yıllık ustalık belgesine sahip olması ve ilgili meslek kolunda son 1 yıl içerisinde işletme açmış olması gerekmektedir. Böylece, 500.000 TL'ye kadar faizsiz girişimci destek kredisinden yararlanma imkanı bulunmaktadır.

Halkbank, ayrıca 2023 yılında kaybolmaya yüz tutmuş meslek kollarında çalışan ve "Esnaf Vergi Muafiyeti" belgesine sahip yeni girişimcilere de azami 500.000 TL tutarında faizsiz kredi desteği sunmaktadır.

KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'ni tamamlayan ve 35 yaşını doldurmamış kadın girişimciler, 300.000 TL'ye kadar limitli faizsiz girişimci kredisi kullanabilirler. Ayrıca Halkbank, en az 1 yıllık ustalık belgesine sahip olan ve son 1 yıl içerisinde ilgili meslek kolunda işletme açmış olan kadın girişimcilere 500.000 TL tutarında destek ödemesi yapmaktadır.

Ekonomi Haberleri