Gram altında fırtınalar kopacak! O tarihi bekleyen 2500 TL'ye bozduracak!

İsam Memiş'ten şok açıklama! Gram altın 2500 TL'ye tırmanacak. İşte ayrıntılar...

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara gram altın hakkında önemli bir bilgi verdi. Memiş'e göre, gram altının fiyatı önümüzdeki yıl 2500 TL seviyesine ulaşacak. Ancak, Memiş, bu değerlendirmelerin yatırım tavsiyesi olmadığını ve yatırım kararlarının profesyonel kurumlar tarafından verilmesi gerektiğini belirtti.

İslam Memiş, "Nakit param var neyi tercih etmeliyim?" başlıklı bir Youtube videosunda yatırımcılara seslendi. Borsada satışların yaşandığını, dolar kurunun yükseldiğini ve altın ile gümüşün gerilediğini ifade etti. Memiş, borsada kar satışlarının devam edeceğini öngördüğünü ve borsaya giriş için henüz erken olduğunu söyledi.

Dolar kurunun güçlendiğini ve Ekim ayında dolar karşısındaki varlıklarda bir ralli beklediğini belirten Memiş, yatırımcılara bu rallilerin hazırlığını bugünden yapmalarını önerdi. Ayrıca, ons altında düşüş yaşandığında altına geçiş yapmanın uygun olabileceğini ve altın almak isteyenlerin hazırlıklarını bugünden yapmaları gerektiğini vurguladı.


Gram altının şu anda 1658 TL seviyesinde olduğunu belirten Memiş, serbest piyasalarda ise 1703-1711 TL arasında işlem gördüğünü ifade etti. Memiş, gram altında düşüş beklemesine rağmen ons altında düşüş olması durumunda da dikkatli olunması gerektiğini söyledi.

İslam Memiş, altın almak isteyenlere önümüzdeki yıl gram altının 2500 TL olacağını kafalarına yazmalarını önerdi. Ancak, altın borçlanmayı tavsiye etmedi ve alışverişlerde sözleşme yapılmasını önerdi. Memiş, bu şekilde gereksiz tartışmaların önüne geçilebileceğini belirtti.

Yatırımcılar, İslam Memiş'in bu bilgilerini dikkate alarak yatırım kararlarını vermeli ve profesyonel kurumların görüşlerini de takip etmelidir.

Ekonomi Haberleri