Gram altında bu rakamı gören kuyumcuya koşacak! Altın fiyatlarında olmaz denilen oldu!

Temmuz ayında ulaşılacak gram cinsinden altın seviyesini açıklayan altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, kuyumcularda uzun kuyruklar oluşacağını söyledi.

Altın ve para piyasasının uzman isimlerinden İslam Memiş, kendisine ait YouTube kanalında altın, forex ve gümüş piyasalarına ilişkin önemli uyarılarda bulunarak temmuz ayı ile ilgili yeni tahminlerini de paylaştı. Memiş'in açıklaması şöyle:

"Gram Altın 2363 dolarda. 2340 direncini kırdı. İyileşme arzunuz devam ediyor. Altın gram olarak 2420'ye düştü. Alın diye uyarı yapmıştım. Şu anda 1 gram TL altının fiyatı 2514 lira. Bayram öncesinde ve sonrasında değeri artıyor.

Bayram öncesi uyarılara kulak verenleri tebrik ediyorum. Temmuz ayında yılsonuna kadar 3.000-3.500 beklentimiz devam etti. Satın alma ve unutma dönemi sona erdi. Çok geç değil. Altının fiyatı 2700 seviyesini geçtiğinde kuyumcularda uzun kuyruklar oluşacak.


ONS gümüşü 30,73 dolardan. 30'un altına düştü. Bir kez daha altına göre en karlı olanı oldu. Gram gümüş 32 33 lira. 29-30 liradan alım fırsatını kaçırmayanları tebrik ediyorum. İyi kazandılar. Her düşüş aslında bir satın alma fiyatıdır.

Doların yükseliş eğilimi devam ediyor. Düşüş kalıcı değil. Temmuz ayının yılın ikinci yarısı olduğunu vurguluyorum.

Dolar bir yatırım aracı değil. Dolara yatırım yapmayın. Bu, getirisi en düşük olan para birimidir. Benzer şekilde euro da hafifçe güçlenmeye devam edecek."

Ekonomi Haberleri