Gram altın almayanlar yandı! O tarihten itibaren 1800 TL olacak: Ünlü isim açıkladı

Altın piyasasında yaşanan hareketlilik hızla devam ederken yatırımcılar uzmanların açıklamalarını merakla araştırıyor. Peki o isim gram altınla ilgili neler söyledi? Tüm detaylar haberimizde.

Altın yatırımcısı piyasada yaşanan hareketlilikten etkilenmeye devam ediyor. Adımlarını doğru atmak isteyen yatırımcılar uzmanların önerilerini yakından takip ediyor. İslam Memiş fiyat tahminlerini açıkladı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

İSLAM MEMİŞ ALTIN TAHMİİNLERİ

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş sık sık altın piyasasını değerlendiriyor. Haftalık değerlendirmelerini paylaşan İslam Memiş doların 24.50 TL'ye kadar düşebileceğini söyledi. Aynı zamanda gram altın için Çarşamba ve Perşembe gününe dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı. 


İslam Memiş haftalık değerlendirmelerinde şu sözlere yer verdi; 'Gram altın dolar kurunu takip etmeye devam ediyor. Şimdilik dolar ve ONS altın yatay olduğu için gram altın da belirli seviyede kaldı. Ancak makas aralığına dikkat edilmesi gerekiyor çünkü bu aralık geri geldi. Ekranlarda 1.615 TL olan gram altın serbest piyasada 1.635 TL. 20-25 TL fark önemli. 1.550-1.650 TL tahminleri geçerli. Sene sonuna kadar 1.700-1.800 TL aralığını bekliyorum. Düşüşler alım fırsatı olabilir ancak maliyeti düşürmek için parite işlemi apılması lazım. Bu hafta belirli bant aralıkları geçerli olur. Çarşamba ve Perşembe günü bir dalgalanma olur ancak sert bir kırılma geleceğini düşünmüyorum.' 

Ekonomi Haberleri