Gazze'de kritik gelişmeler! İsrail tankları kente girdi, Hamas füzelerle karşılık verdi

İsrail Savunma Kuvvetleri, askerlerin tanklarla Gazze Şeridi'nin kuzeyine girdiğini, belirlenen hedefler vurulduktan sonra geri döndüğünü açıkladı. Hamas ise buna karşılık bazı noktalara füze saldırısı gerçekleştirdi.

İsrail'in Gazze Şeridi'ne Operasyonu: Gelişmeler ve Son Durum

İsrail Ordusu'nun Gazze Saldırısı Devam Ediyor

İsrail ordusu, Gazze'ye yönelik saldırılarını 21. gününde karadan sürdürdüğünü duyurdu. Bu operasyon kapsamında, askerlerin tanklarla Gazze Şeridi'nin kuzeyine girdiği ve belirlenen hedefleri vurduktan sonra geri çekildiği açıklandı.

Hamas'tan Karşılık: Füze Saldırıları Tel Aviv ve Yafa'ya

Bu saldırılara karşılık olarak Hamas, Tel Aviv ve Yafa'ya füze saldırısı gerçekleştirdi. Bölgemizdeki gerginlik devam ediyor.

Gece Boyunca Yoğun Bombardıman

İsrail ordusu, gece boyunca Gazze Şeridi'ne yönelik yoğun saldırılarına devam etti. Han Yunus kentindeki evler de hedef alındı ve saldırıda birçok Filistinli hayatını kaybetti.

İzzeddin el-Kassam Tugayları'ndan Karşılık

Hamas'ın silahlı kanadı olan İzzeddin el-Kassam Tugayları, İsrail'in saldırılarına karşılık olarak Tel Aviv ve Yafa'ya füze saldırısı düzenledi.

Can Kaybı Endişesi Artıyor

Saldırıların başladığı 7 Ekim'den bu yana, yaşanan çatışmalarda ciddi can kaybı yaşandı. Filistin Sağlık Bakanlığı verilerine göre, İsrail'in Gazze'ye saldırılarında birçok çocuk ve kadın da dahil olmak üzere binlerce kişi hayatını kaybetti.

Ekonomi Haberleri