Garanti Bankası müşterisinin cebini doldurdu! Başvurana anında 400 TL iade!

Garanti BBVA Migros Sanal Market kampanyası ile müşterilerinin yüzünü güldürdü! Ayrıntılar haberimizde...

Garanti BBVA Mobil ve Migros Sanal Market iş birliğiyle, yeni müşteri olanlar ve Money Bonus sahiplerine büyük fırsatlar sunuluyor. 3 - 31 Temmuz 2024 tarihleri arasında geçerli olan bu kampanya, alışveriş tutkunlarını ve tasarruf severleri memnun edecek!

Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımını takip eden ve 24MIGROS promosyon kodunu uygulayan yeni Garanti BBVA müşterileri, Migros Sanal Market’te 400 TL indirim kazanacak. Bu fırsattan yararlanmak için, promosyon kodunun Garanti BBVA Mobil uygulamasındaki Profil ve Ayarlar bölümünde yer alan Promosyon Kodu Paylaş/Gir alanına girilmesi gerekmektedir. Kodun girişinin ardından 3 gün içinde indirim kodu paylaşılacaktır.


Kampanyaya dahil olup Money Bonus kredi kartı başvurusu yaparak onaylanan müşteriler, Migros Sanal Market’te 400 TL ve üzeri alışverişlerinde 400 Money Bonus kazanacaklar. Ancak, Money Bonus kartının 31 Temmuz 2024 tarihine kadar alınmış ve ilk alışverişin 5 Temmuz 2024 tarihinden önce yapılmış olması gerekmektedir. Kazanılan 400 Money Bonus, 15 Ağustos 2024 - 15 Eylül 2024 tarihleri arasında kullanılabilir.

Bu kampanyadan yararlanmak isteyenler, belirtilen tarih aralığında Garanti BBVA Mobil uygulamasına giriş yaparak promosyon kodunu girmeli ve Migros Sanal Market'te alışverişlerinde indirim ve bonus fırsatlarından faydalanmalıdır.

Fırsatları kaçırmamak için hemen Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirip 24MIGROS kodunu kullanarak bu müthiş indirimlerden yararlanın!

Ekonomi Haberleri