Garanti Bankası müşterilerine şaşırtan fırsat! 450 TL nakit iade edilecek!

Garanti BBVA, ağustos ayının sonuna kadar geçerli olacak olan kampanyalarla müşterilerine önemli fırsatlar sunmaya devam ediyor. Bankanın yeni kampanyası kapsamında onaylayan tüm müşterilere 450 TL tutarında fatura desteği verilecek. Garanti BBVA, bu kampanya nedeniyle fatura yükünü azaltmak amacıyla Bireysel Bonus Kredi Kartı sahipleri için farklı avantajlar sunuyor.

Kampanya detaylarına baktığınızda bonus bireysel kredi kartının otomatik faturalandırma talimatına göre bonus verilecektir. Müşteriler otomatik fatura üzerinden sipariş adedine göre ödül ve promosyonlardan faydalanabilmektedir. Örneğin 2 otomatik fatura talimatınıza 100 TL, 4 yeni otomatik fatura talimatınıza 225 TL, 6 yeni otomatik fatura talimatınıza ise toplam 450 TL bonus alma fırsatı sunulacak.

Promosyon şartları ve geçerli kurallara bağlı olarak müşteriler, elektrik, su, doğalgaz, Turkcell, Vodafone, GSM TL Yükleme, Tellcom-Superonline, Biri ADSL, KKTC Turkcell dışı telefon sağlayıcıları için ekranlarından otomatik fatura ödeme talimatı verebiliyorlar.


Bonusların saklanması ve iptali konusunda da belirli kurallar bulunurken bu bonus promosyonu kapsamında kazanılan ödüller, belirli bir tarihte kredi kartınızdan tahsil edilecektir ve belirli ödeme şartlarına tabidir.

Garanti BBVA'nın müşterilerine sunduğu fatura desteği promosyonu, fatura ödemelerini kolaylaştırarak finansal destek sağlamayı amaçlıyor. Kampanyadan en iyi şekilde yararlanmak için başvuru yaparken gerekli koşulları ve son başvuru tarihlerini dikkate almanız önemlidir. Fatura yükünüzü azaltmanın avantajlarından yararlanmak için bu fırsatı değerlendirin

Ekonomi Haberleri