Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki Olası Rakibi Artık Belli!

Galatasaray, Zalgiris Vilnius'u elediği takdirde Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Ludogorets-Olimpija Ljubljana eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Ülkemizin bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcisi olan Galatasaray, 2. ön eleme turunda Litvanya'nın Zalgiris takımıyla mücadele etmeye hazırlanıyor.

UEFA'nın İsviçre'deki merkezinde bugün gerçekleştirilen Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu kura çekiminde, Sarı-kırmızılıların bir üst tura yükselmesi halinde karşılaşacağı muhtemel rakip belli oldu.

Galatasaray, Zalgiris Vilnius'u elediği takdirde Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Ludogorets-Olimpija Ljubljana eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. 3. turdaki ilk maçlar 8-9 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

Cim Bom'un Olası Rakiplerini Tanıyalım

Ludogorets Razgrad, geçtiğimiz sezonda Bulgaristan Ligi'ni zirvede tamamlayarak şampiyonluğa ulaştı ve maçlarını Bulgaristan'ın Razgrad şehrinde bulunan 10 bin 500 kişilik Huvepharma Arena'da oynuyor. Bulgar ekibin en golcü futbolcusu, 22 yaşındaki Brezilyalı santrfor Igor Thiago, geçtiğimiz sezon takımının attığı 20 golle parlamış ve transfer döneminde Club Brugge'e katılmıştır.

Olimpia Ljubljana, Slovenya Ligi'ni zirvede tamamlayarak kupaya uzandı ve maçlarını Slovenya'nın Ljubljana şehrinde bulunan 16 bin 38 kişilik Stozice Stadyumu'nda gerçekleştiriyor. Geçen sezon 13 golle takımın en skorer ismi olan 31 yaşındaki Bosnak orta saha oyuncusu Mario Kvesic ise diğer bir Sloven takımı olan NK Celje'ye transfer oldu.

Galatasaray, bu muhtemel rakipleriyle olan eşleşmelerinde güçlü bir performans sergileyerek, Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir yolculuk yapmayı hedefliyor. Tüm taraftarlar heyecanla mücadeleleri bekliyor.

Ekonomi Haberleri