Faturasını o bankadan ödeyen düğün bayram eder! Onay verene 300 TL para iadesi!

Yapı Kredi Bankası, bu ay içerisinde periyodik fatura ödemelerini otomatik olarak gerçekleştiren müşterilerine yönelik World Card kredi kartı kampanyasını başlattı ve katılanlara toplamda 300 TL'ye kadar para iadesi sunacak.

Yapı Kredi Bankası, müşterilerine Mart ayında düzenleyecekleri otomatik fatura ödemeleri için cazip bir teklif sunmaktadır. Banka, World Card kredi kartı sahiplerine özel olarak başlatılan kampanya çerçevesinde, otomatik ödeme talimatı veren müşterilere toplamda 300 TL'ye kadar para iadesi yapma imkanı tanıyor. Bu özel kampanya ile müşterilere avantajlı bir fırsat sağlanmaktadır.

Kampanya detaylarına göre, otomatik fatura ödemesi talimatı veren her müşteri, 300 TL miktarında bir iade kazanma fırsatına sahip olacaktır. Banka, bu kampanya ile müşterilerini fatura ödemelerini düzenli ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmeye teşvik etmeyi hedeflemektedir. Otomatik fatura ödemesi talimatı veren müşteriler, bu avantajlı kampanya ile zamanlarını daha etkin bir şekilde değerlendirebilecek ve ödemelerini aksatma riskini minimize etmiş olacaklardır.

Kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin, Yapı Kredi internet bankacılığı veya mobil uygulaması üzerinden otomatik fatura ödemesi talimatı vermeleri yeterlidir. Talimatı verdikten sonra, belirlenen süre içerisinde düzenli ödemelerini sürdüren müşteriler, kampanya sonunda 300 TL tutarındaki iadeyi hesaplarında görebileceklerdir.


Banka tarafından yapılan bildirimde, "11 Şubat - 10 Mart 2024 tarihleri arasında hesaptan verilecek her otomatik fatura talimatı için 50 TL değerinde, kredi kartından verilecek her talimat için 60 TL değerinde Worldpuan kazanma imkanı, toplamda 300 TL Worldpuan fırsatı!" ifadeleri kullanılıyor.

Kampanya koşulları şu şekilde belirlendi: 11 Şubat - 10 Mart 2024 tarihleri arasında hesaptan verilecek her otomatik fatura talimatı için 50 TL değerinde, kredi kartından verilecek her talimat için 60 TL değerinde Worldpuan, toplamda 300 TL Worldpuan kazanma şansı!

Ek olarak, müşterilerin 2024 tarihleri arasında hesaplarından verilecek her yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 50 TL, kredi kartından verilecek her yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 60 TL olmak üzere, maksimumda 300 TL Worldpuan kazanabilecekleri belirtiliyor.

Kampanyaya katılım için ise "TALIMAT" yazıp bir boşluk bırakıldıktan sonra 11 haneli T.C. kimlik numarasının 4470'e SMS ile gönderilmesi gerekiyor. Ancak, sisteme kayıtlı olmayan cep telefonlarından yapılan başvurular geçerli olmayacak.

Katılımcıların talimat verilen faturalar için 11 Nisan tarihine kadar en az 1 ödeme yapmaları gerekiyor. Bu şartları sağlayan bireylere, her bir fatura talimatı için hesaptan verilen talimatlar için 50 TL, kredi kartından verilen talimatlar için 60 TL olmak üzere toplamda 300 TL para iadesi yapılacak. Yapı Kredi müşterileri, bu avantajlı kampanya sayesinde hem ödemelerini düzenli bir şekilde yerine getirecekler hem de ekonomik açıdan daha avantajlı bir durumda olacaklar.

Ekonomi Haberleri