Faturasında adı ve soyadı yazanlar dikkat! 200 TL'lik fatura iadesi alabilirsiniz: O tarihe kadar başvuru yapan kazanacak

Son dönemlerde faturalara gelen fahiş zamlar devam ederken bankaların fatura kampanyaları dikkatlerden kaçmıyor. 200 TL fatura ödemenizi iade alabilirsiniz! Tüm detaylar haberimizde.

Vatandaşların fatura öderken mağduriyet yaşamamaları için bankalar kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. Fatura ödemelerinizde 200 TL indirim elde etmeniz mümkün! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BANKALARDAN FATURA KAMPANYASI

Bankalar son dönemlerde fatura ödemeleriyle ilgili sık sık kampanya düzenlemeye devam ederken Kuveyt Türk Bankası yüzleri güldürdü. Banka fatura ödemesi yapan müşterilere 200 TL hediye edecek. Kuveyt Türk otomatik fatura talimatı veren müşterilere 50 TL, toplamda 200 TL Altın Puan hediyesi erecek. 


Kampanya 1 Ocak ve 31 Aralık tarihleri arasında geçerli olacak. Her otomatik fatura talimatı için 50 TL Altın Puan hediyesi verilecek. Kampanyadan banka müşterisi bütün bireysel müşteriler faydalanabilecek. Bir müşteri en fazla 4 otomatik fatura talimatı için hediye kazanacak. Kampanya 20 bin kişi ile sınırlı olacak. 

Ekonomi Haberleri