Faturalarda Adınız Geçiyorsa 150 TL Para İadesi Hakkını Kaçırmayın!

Enerji sektöründeki son dönemdeki zamlar, vatandaşların faturalarını olumsuz etkilemeye devam ediyor. Faturalarında adı soyadı yazan kişiler için ise müjdeli bir haber var. Türkiye'nin en büyük özel bankalarından biri olan Akbank, rekor kar açıklamasının ardından Axess kredi kartı kullanıcılarına 150 TL'ye varan para iadesi fırsatı sunuyor.

Akbank tarafından yapılan kampanya duyurusuna göre, "Axess ile vereceğiniz yeni Otomatik Fatura Ödeme talimatlarınızdan 150 TL'ye varan chip-para kazanabilirsiniz! Temmuz ayında vereceğiniz tüm yeni fatura talimatlarınız için, FATURAC yazıp 4566'ya gönderin, 1 veya 2 yeni fatura için 25 TL, 3 veya 4 yeni fatura için 75 TL, 5 veya daha fazla yeni fatura için 150 TL chip-para kazanma fırsatı yakalayın!

Talimatlarınızı Akbank Mobil ve Akbank İnternet, 444 25 25 Akbank Müşteri İletişim Merkezi veya Akbank Şubelerinden verebilirsiniz" denilerek talimat veren kişilere toplamda 150 TL para iadesi yapılacak.

Kampanya Başvuru Koşulları

Kampanyadan faydalanabilmek için kişilerin son başvuru tarihi olarak 31 Temmuz 2023'ü göz önünde bulundurması gerekmektedir. 1 ve 2 fatura için 25 TL, 3 ve 4 fatura için 75 TL, 5 ve daha fazla fatura için ise 150 TL chip-para verilecektir.

Akbank'ın bu özel kampanyasıyla, Axess kredi kartı kullanıcıları faturalarını ödeme kolaylığına ek olarak 150 TL'ye varan para iadesi fırsatından yararlanarak avantajlı bir deneyim yaşayacaklar. Son başvuru tarihini kaçırmadan kampanyaya katılarak bu fırsatı değerlendirmek için hemen talimatlarınızı verin!

Ekonomi Haberleri