Faizsiz ve 110 bin TL indirimli otomobil fırsatı! Bayilerde kapış kapış satılıyor

Yeni hazırlanan yüzde 0 faizli kredi kampanyayı ve ve 109.000 TL'ye varan tasarruf fırsatını kaçırmamanız gerektiği bildirildi. Yetkili bayiler sizleri bekliyor. Araç sahibi olmak isteyenler için yüzde 0 faize sahip kredi kampanyasıyla 109.000 TL'ye varan indirimlerle büyük bir fırsat yaklaşıyor. Bu kampanya hem maddi açıdan hem de araç fiyatları açısından otomobil tutkunlarına büyük kolaylık sağlıyor. Yetkili satıcılarda geçerli olan bu promosyon 30 Haziran 2024'e kadar geçerli olmakla birlikte stoklarla s

Yüzde 0 faizli kredi promosyonu, belirli kredi tutarına ve aynı zamanda vadesine bağlıfaiz ödemeden araç sahibi olmanızı sağlamaktadır. Bu promosyon özellikle faiz oranlarının yüksek olduğu şu günlerde büyük fayda sağlıyor. Aşağıdaki tabloda OMODA 5, TIGGO 7 PRO ve TIGGO 8 PRO modellerinde kredi ve indirim ayrıntıları yer almaktadır.

Model kredileri ve indirim ayrıntıları:



Kredi kampanyalarının faydaları

Bu teklif, faiz avantajı olmaksızın aylık ödemelerinizde önemli miktarda tasarruf sağlamakla beraber zun vadeli kredilerde faiz ödemelerini ortadan kaldırmak, toplam ödemelerinizi önemli ölçüde azaltır. Ayrıca ödeme planları esnektir ve bütçenize uygun bir çok seçenek sunmaktadır.

İndirim kampanyası

Haziran ayı boyu geçerli olan indirim teklifler seçili model ve ekipmanlarda önemli indirimler sunmaktadır. Bu indirimler aracın tavsiye edilen tamamlanmış fiyatına yansıyor ve müşterilere önemli avantajlar sağlıyor. Bu indirimler %0 faizli krediyle birleştiğinde araç sahipliğini daha da cazip hale getiriyor.

Kampanya ayrıntıları ve koşulları

Promosyon 30 Haziran 2024'e kadar geçerlidir ve stoklarla sınırlıdır. Kredi ile indirim şartları model ve özelliklere göre değişiklik gösterebilir. Aynı zamanda, Chery Otomobil San. Tic. A.Ş.'nin kampanya koşullarını önceden haber vermeksizin değiştirme hakkını saklı tuttuğu belirtilmiştir. Finansman koşulları, belirlenen finans kuruluşunun şartlarına bağlı olarak değişiklik gösterir ve finans kurumu, başvurunuzu reddetme hakkını saklı tutar.

Bu kampanyayı neden kaçırmalısınız?

Araç sahibi olmayı planlıyorsanız bu kampanya harika bir fırsat. Sıfır faize sahip avantaj ve yüksek indirim oranları, araç sahipliğini daha ekonomik ve ulaşılabilir hale getiriyor. Daha fazla bilgi ve ödeme seçeneklerini yetkili satıcınızdan alabilirsiniz.

Yüzde 0 faizli kredi kampanyasıyla ilgili sık sorulan sorular..

%0 Faizli Kredi Kampanyasından Nasıl Yararlanırım?

Promosyondan yararlanmak için lütfen katılımcı yetkili satıcımız ile irtibata geçerek gerekli evrakları doldurarak başvurunuzu tamamlayınız.

Promosyon ne kadar süreyle geçerlidir?

Promosyon 30 Haziran 2024'e kadar geçerli olup stoklarla sınırlıdır.

Yüzde 0 kredi faiz kampanyasına hangi modeller uygun?

OMODA 5, TIGGO 7 PRO, TIGGO 8 PRO modelleri için geçerlidir.

İndirim ne kadar sürecek?

İndirim kampanya süresince yani 30 Haziran 2024'e kadar geçerli olacaktır.

Promosyon şartları değişebilir mi?

Evet, Chery Otomobil kampanya koşullarını önceden haber vermeksizin değiştirme hakkını saklı tutar.

Kampanya hangi donanım seviyelerinde geçerli?

Comfort, Luxury, Excellent ve Avangard donanım seviyelerinde geçerlidir

Ekonomi Haberleri