Faizsiz krediyle araba almak hayal değil! Peugeot büyük kampanya için düğmeye bastı

Yeni araç almayı planlayan tüketiciler, otomobil üreticilerinin sunduğu kampanyaları dikkatle izlerken, Peugeot’nun yaptığı güncel duyuruya göre 408 model araçlar için faizsiz finansman imkanı sunulacağı açıklandı.

Mart ayı, araç almayı düşünenler için heyecan verici bir kampanyayla başladı. Peugeot 408’in fiyatları, vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle incelenirken, Peugeot’un yaptığı açıklamaya göre, bu model için faizsiz kredi fırsatı sunulacak. Otomobil üreticilerinin sıfır araç kampanyalarını mercek altına alan tüketiciler, Peugeot’nun bu cazip teklifini de değerlendirme fırsatı bulacak.

Peugeot, 408 modeli için hazırlanan fiyat listesini paylaşırken, bu aracı tercih edecek müşteriler için özel bir kampanyanın müjdesini verdi. Ayrıca, Peugeot’un resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, 408 model araç alımlarında kullanılabilecek faizsiz kredi seçeneği sunulduğu duyuruldu.


PEUGEOT 408, avantajlı %0 faiz seçeneği sunuyor.

Üç boyutlu PEUGEOT i-Cockpit® deneyimi,

i-Toggles özelliği,

Yarı Otonom Sürüş teknolojisi ile donatılmıştır.

PEUGEOT 408 FİYATI

Peugeot’un düzenlediği kampanya kapsamında, 225 bin TL’lik kredi tutarı için %0 faiz imkanı sağlandığı görülüyor. Bu kredi, 12 aylık vade seçeneği ile sunulmakta ve aylık geri ödeme tutarı olarak 18 bin 750 TL belirlenmiş durumda. Öte yandan, Peugeot 408 modelinin güncel fiyat listesi şu şekilde sıralanıyor:

Benzinli Modeller:

408 ALLURE 1.2 PureTech 130hp EAT8: İndirimli fiyatıyla 1.796.000 TL’den başlayan fiyatlarla.

408 GT 1.2 PureTech 130hp EAT8: İndirimli fiyatıyla 1.994.000 TL’den başlayan fiyatlarla.

Ekonomi Haberleri